OFFLINE

Lenyúzható bőrruhák

2010. május 3., hétfő 16:26

A ruhák nem egy tervező, hanem egy fotóművész, Nicole Tra Ba Vang alkotásai. Szó sincs ruhákról, a Tavasz/nyári kollekció egy fotósorozat.

38458 1 468

A Párizsban élő fotóst a tökéletes, agyonphotoshoppolt testek látványa inspirálta a szintén erősen felületkezelt, levehető bőröket bemutató sorozat elkészítésére.

A bőrhímzős képet szépnek mondanám, de a koncepció is jópofa, ugyanazzal a programmal készített képekkel ágálni a túlságosan retusált divatfotók ellen. A képeken agyonmunkált bőrök sokszor tényleg annyira eltávolodnak a valóságtól, mintha nem is a modellek bőre lenne ott, hanem csak bőrszínű szövettel lennének bevonva.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta