OFFLINE

Kilenc tipikus modellpóz Lady Gagával

2010. április 26., hétfő 13:00 |

A Threadbared blog szerkesztői ráakadtak egy régi Sassy magazinra, melyben bemutatták, milyen tipikus pózokkal élnek a modellek, és ezeket remek megnevezésekkel látták el.

A „Garfield a szélvédőre csapódva” elnevezésű póz mellett valóban gyakori a Victoria's Secret nevével fémjelzett erotikusnak titulált lábmutogatós testtartás, de a „száraz sampon” elnevezésű póz is elengedhetetlennek számít mind a mai napig.

dop

A blog alkotói nem elégedtek meg ennyivel, ihletet kaptak, miután a régi fotót szintén posztolta a Jezebel. Ezért bemutatták Lady Gaga képeivel, hogy ez a régi alapigazság még ma is tökéletesen működik, hiszen az énekesnő ugyanúgy markolássza melleit, ugyanúgy hiszi azt a tételt, mely szerint jobb jól kinézni, mint jól érezni magunkat, és menstruációs görcsöket is remekül prezentálja.

Amúgy tudták, hogy Lady Gaga novemberben Budapestre jön?

500x ladygagadopey

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta