OFFLINE

Dita von Teese szépségpöttye valójában tetoválás

2010. április 2., péntek 13:14 |

A táncos előadóművész, egykori Marylin Mansonné a Twitteren vallotta be, hogy a bal szeme mellett látható karakteres szépségpötty valójában tetoválás. MIndez azért is érdekes, mert szintén a Twitteren, ugyanabban az órában az egyik követője kérdésére azt válaszolta, hogy soha nem csináltatna magára tetoválást. "Tetszenek a tetoválások, de tudom, hogy mikor és hogyan értékeljek valamit anélkül, hogy kivarrassam magam" - fogalmazott. Erre egy másik követője rákérdezett, hogy a pötty a szeme mellett tetoválás-e. Von Teese nem késlekedett a válasszal: "Igen, az az. De tetoválásművészetről beszéltünk eddig, nem egy pöttyről".

091211ste ditavonteese 012

Egyébként a fiatalkori fotóján is jól látszik, hogy nem volt meg a szépségpöttye, ellentétben például Cindy Crawforddal, akinek a védjegy-anyajegye a gyerekkori fotóin is szerepelnek.

ditavonteesespl 900x756

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta