OFFLINE

Falióra döglött madárból vagy számítógépből

2010. március 31., szerda 08:06

Dizájnvonalon ma az újrahasznosítás a legmenőbb. Se szeri, se száma azoknak a pályázatoknak, amelyeket kidobásra váró (már kidobott) cuccok újra élesztésére írtak ki.

Teljesen kézenfekvő, hogy jobb sorsra érdemes darabjaink falióraként éljék második virágzásukat, hiszen a kis szerkezet tulajdonképpen akármibe elhelyezhető. Például egy Apple ibook házába, ahol finom geg az egér ingát imitáló alácsüngése.

Vagy egy kiszuperált védősisakba.

És ha van otthon egy felesleges kitömött madarunk, készítsünk belőle kakukkos órát.

(Felháborodott állatvédőknek zárójelben jegyzem meg, hogy a fenti madár természetes halált halt, és a művész, Michael Sans segítségével posztumusz világhírnévre tett szert). Még több vad lakberendezési tipp itt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta