OFFLINE

25 centi magas és elefántszarból készült

2010. március 16., kedd 17:17

A londoni Tate múzeum hat művészt kért fel, hogy készítsenek egy alkotást, mellyel Chris Ofili festőművész munkái előtt tisztelegnek. Az INSA névre hallgató londoni designer egy 25 centis sarokkal felszerelt cipőt készített, melyhez alapanyagként elefánttrágyát használt.

INSA azért ezt a szokatlan alapanyagot választotta, mert Ofili elefánttrágya-golyókat tett festményeire, amivel sikerült felhívni magára a média figyelmét is. Amikor a The Holy Virgin Mary művét 15 évvel ezelőtt be akarták mutatni a Brooklyni Múzeumban, Rudy Guiliani, a New York-i polgármester mindenáron el akarta érni, hogy a kiállítás ne jöhessen létre.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta