OFFLINE

A libafos színű ruhák hiányoztak az Oscar-átadóról

2010. március 10., szerda 06:31

Ahogy a Jezebel grafikus színkerekein látható, majdnem minden árnyalat szerepelt az idei Oscar-díj átadó ünnepségén, a lime-szerű libafos zöldet kivéve.

A pezsgő fényű árnyalatok, a balerina pinkek és a kékek nagyot tartoltak, és a vörös is látványosan képviseltette magát. Véssük jól az eszünkbe ezeket a trendeket, az Oscar-estélyik ugyanis mindig meghatározzák a következő szezon fontos irányzatait.

Forrás: Jezebel.com
Forrás: Jezebel.com

Az alsó színkeréken a monokróm kreációkat összegezték, mert hogy az örök fekete, és az egyre divatosabb szürke a szokásosnak megfelelően most is nagy szerepet kapott. Itt látható, hogy csupán egyetlen fehér ruha volt az ünnepségen, és az Meryl Streep testén helyezkedett el.

jezebel2

Melyik szín nyerte el ebben az évben leginkább a tetszését? És melyik tetszett legkevésbé?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta