OFFLINE

1500 forintért vérfürdőben tusolhatunk

2010. február 25., csütörtök 08:04

Mindössze öt fontért, nagyjából 1500 forintért lehet megrendelni a Spinning Hatnél az utóbbi idők legjobb szépészeti termékét, a Vérfürdő tusfürdőt.

A meggyillatban pompázó, ötletes tusfürdő egy zacskó vérre hasonlít, a tasak alján a gumimatracokéhoz hasonló szelepet találunk, ahol hozzájuthatunk a félig áttetsző krémhez. A készítők a leírás alapján egyszerre próbálják megcélozni az Alkonyat-filmek és a Psycho rajongóit. A tusfürdő mellett 15 fontért (kb. 4500 forint) véres kilépőt, további 11 fontért (kb. 3400 forint) meg véres tenyérnyomos zuhanyfüggönyt is vehetünk. Megvenné?

Forrás: Spinning Hat
Forrás: Spinning Hat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta