OFFLINE

Lara Stone az elsőszámú szupermodell

2010. február 23., kedd 13:48

A Models.com frissítette rangsorát, és véleményünk szerint teljesen megérdemelten Lara Stone került az első helyre. A lista további részén igazán nem sok változás állt be, így például Mihalik Enikő is megőrizte a kilencedik helyét. Igaz, a korábbi első helyezett, Raquel Zimmermann visszaesett a 13. helyre.

Az első helyezéssel egy időben Lara Stone-ról az Interview magazin jelentetett meg egy cikket, valamint egy fotósorozatot, amit Mert Alas és Marcus Piggott készített. A magazin, amellett, hogy bemutatja Stone pályafutását, interjút is készített a modellel, de a kérdező személye is különleges volt, hiszen lássuk be, Marc Jacobs kevés személynél jelentkezik be telefonos interjúra.

A divattervezőnek köszönhetően megtudhattuk, hogy Stone sosem hitte volna, hogy egyszer ő lesz a világ egyik legkeresettebb modellje, ugyanakkor azt is tudja, bárkit könnyedén lehet helyettesíteni. Stone mesélt a kifutón szerzett élményeiről is, például, hogy kifejezetten utálja a nagyon magas sarkú cipőket, de azt imádja, amikor beöltöztetik, kisminkelik, és egy napra egy teljesen más ember lehet.

Lara Stone arról is beszélt, hogy múlt évben rehabilitációs klinikán járt, elismerte alkoholfüggőségét. A modell elmondta, mindig volt nála valamilyen ital, és a napot mindig egy saját készítésű Bloody Mary-vel indította. Később belátta, ez így nem mehet tovább, és egy Cape Town-i klinikán szedte össze magát.

Lara Stone szinte az egyetlen, aki jelenleg 36-os méretű modellként dolgozik. „Már fogytam, de még így is sokkal nagyobb vagyok, mint bárki más” – nyilatkozta Stone, aki mostanra beletörődött abba, hogy néhány ember nem tartja elég vékonynak.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta