OFFLINE

Brigitte Nielsen újra modellkedik

2010. február 9., kedd 13:43 |

A 46 éves dán modell és színésznő a nyolcvanas években keresett topmodellnek számított, azonban az utóbbi időben leginkább drogfüggősége és zsírleszívása miatt hallhattunk róla. Brigitte Nielsen ezen a tendencián szeretne változtatni, és két évtized után ismét modellkedésre adta a fejét, és egy dán magazin felkérésére Chanel, Givenchy és Lanvin ruhákba bújt.

A Dansk magazinnak adott interjújában elmondta, kifejezetten büszke arra, hogy annak idején olyan ötletek és trendek kapcsolódtak a nevéhez, melyek az elmúlt évek során annyi mindenkit befolyásoltak. Nielsen szerint rajongójaként tarthatja számon Rihannát is, aki állítólag személyesen gratulált az egykori modellnek. „A People's Choice Awardson odajött Rihanna hozzám, és azt kérdezte: Brigitte, csak egy napig lehetnék te? Erre én: Kezdd el kiszőkíteni a hajad, kislány!” – mesélt Nielsen a nagy találkozásról.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta