OFFLINE

Annalynne McCord görög királynőnek öltözött

2010. január 23., szombat 08:03

Megkezdődött a díjátadók időszaka, és ilyenkor minden színésznő arra törekszik, hogy legalább pár sort írjanak róla vagy ruhájáról a lapokban. Ezt általában a megfelelő ruha kiválasztásával lehet elérni, ami persze nem feltétlenül jelent egy tragikusan ronda estélyiruhát.

Ezt a módszert választotta az egyelőre szinte teljesen ismeretlen Annalynne McCord is, aki úgy határozott, a Golden Globe díjátadó után megrendezett In Style partin görög királynőként teszi tiszteletét. A 90210 című sorozat szereplője (illetve korábban a Kés alatt-ban is szerepelt) ugyan vállalt némi kockázatot a különleges szabású fehér ruhájával, de a végeredményt elnézve azért jól döntött. A 22 éves színésznőn jól mutat a Lloyd Klein ruha, ami egyébként egyáltalán nem arra lett tervezve, hogy meggátolja a villantásokat.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta