OFFLINE

A lelenctáska vagy az instant macsómellkas az év legbizarrabb kiegészítője?

2010. január 1., péntek 12:14 |

A 2009-es év legbizarrabb kiegészítői közül többről mi is megemlékeztünk valamilyen formában, de most a Frisky is összeszedte a legsúlyosabbakat. Ahogy képgalériánkat áttekinti, láthatja, hogy a válság nem igazán befolyásolta károsan az emberek kreativitását. Igaz, a felsorolásban akadnak olyan dolgok, melyek létrejötte és létezése a vitatható kategória határát súrolja.

Kattintgassa végig képgalériánkat, és írja meg véleményét arról, hogy vajon melyik különleges kiegészítőnek van létjogosultsága, és melyik az, ami inkább legyen az enyészeté. Ön például szívesen hordana a táskájában egy döglött patkányból készült pénztárcát, vagy inkább az USB-s mellmelegítő nyerte el a tetszését, esetleg egy variálható lelenctáskával jelezné Britney Spearsnek, hogy nem dohányzunk a gyerek közelében?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta