OFFLINE

Jótékony célra készült a Louis Vuitton kutyahordozó

2009. november 18., szerda 09:16 |

dogbag

A francia divatház kreatív igazgatója, Marc Jacobs tervezte a képen látható Louis Vuitton kutyahordozót. A divattervező a Times Online-nak számolt be róla, a kutyahordozó nem egy újabb extrém őrültség, a szokatlan kiegészítő nem lepi el a boltokat, csak jótékony célra, a Vöröskereszt támogatására készítették azt. „A Louis Vuitton Moët Hennessy feje, Bernard Arnault keresett meg, hogy tervezzek valami olyat, amit majd a Vöröskereszt javára elárverezünk. A kutyahordozó volt az egyetlen, ami eszembe jutott” – mondta a Times Online-nak Jacobs.

A divattervező arról is beszámolt a lapnak, hogy bár tombol a gazdasági válság, ő ezt nem igazán érzi meg. A homoszexualitását nyíltan vállaló Jacobsot a divattervezővé váló celebekről is kérdezte a lap riportere, így tudtuk meg, hogy az új szerepkörben próbálkozó hírességek ruháit Jacobs is fenntartással kezeli. Egyetlen egyet kivéve, aki nem más, mint Victoria Beckham. „Ő egy másik kategória. Szétdolgozza magát. Nagyon jól ismeri a testét, és olyan ruhákkal igyekszik megfogni a vásárlókat, amik szépek, de nem közönségesek.”

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2009.11.18 12:55:16Susy Peti

    miért nevezik kreatív igazgatónak amikor ugyanazt a színt és ugyanazt a mintát használják már 100 éve? nem is kéne nekik tervező csak egy ember aki kiválasztja, mire lehetne rányomni a mintát és eladni 1565X annyiért

  • 2009.11.18 14:25:19coco

    @Susy Peti: nem nagyon ismered a LV-t, ha ezt gondolod... nekem sem szívem csücske a brand, de nem lehet rá azt mondani, hogy unalmas és egy mintával dolgozik.

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta