OFFLINE

Lakatos Márk: egy lány és egy meleg fiú barátsága őszintébb és mélyebb

2009. november 10., kedd 13:40

mark jo1

Lakatos Márk vagyok, stylist. Elhatároztam, hogy blogot írok, ennek az első bejegyzését olvasod most. Azért döntöttem így, mert néhány hónapja rendkívül izgalmas feladatot kaptam: én lettem a házigazdája a Viasat3 Szeretem a testem című műsorának . Az első néhány adás után azonban azzal támadtak, hogy én miért ölelem át, simogatom, és fogdosom a szereplőket. Fontosnak tartom, hogy tiszta vizet öntsek a pohárba. Egyrészt azt gondolom, hogy az érintésnek fontos szerepe van az emberek között. A műsor szereplőinek pedig különösen nagy szükségük van a kedvességre, bíztatásra, ami érintés nélkül szerintem hiteltelen és rettenetesen mű lenne. Egy bátorító ölelésnek sokszor nagyobb hatása van, mint ezer szónak. Másrészt azért választottak egy meleg férfit műsorvezetőnek, mert a nők nem bíznak igazán egymásban, egy hetero manus előtt pedig szégyenlősek lennének, ráadásul soha nem mernének ennyire megnyílni, mint nekem. A magánéletben is az a tapasztalatom, hogy nagyon sok barátnőm van, akik szívesen beszélik meg velem a pasi dolgokat, vagy bármit. Egyszerűen más egy lány és meleg fiú barátsága. Őszintébb, mélyebb. Nincs rivalizálás, féltékenykedés, csak önzetlen segítség, társ, barát.

A Szeretem a testem ma esti adásban Barbara átalakulásának lehettek tanúi, következő írásom róla szól majd.

Lakatos Márk a Tejben-vajban vendégbloggere, posztjait a Viasat3 támogatja.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.11.10 15:10:56Emoke70

  Teljesen igaza van Márknak, nagyon klassz barátok tudnak lenni a melegek. Ez így van, ez tény.
  Miért baj nektek fiúk, hogy a barátnőtök, feleségetek két, három szülés után esetleg egy meleg pasitól kapnak olyan ötleteket, amiket hasznosítani tudnak. Nektek, heteró fúknak akarunk tetszeni mi nők.

 • 2009.11.10 15:16:20ElsőÉva

  Che, igazad van, megyek is...

 • 2009.11.10 15:16:54SzrucknerBigfrid

  Akik homofóbok, azok milyen lelki traumát éltek meg kiskorukban? Esetleg rossz családmodellben nőttek fel? Nem az-az egészséges, aki tűzzel vassal írtja a melegeket, hanem az akinek van annyi esze, hogy elfogadjon, vagy ha tényleg nem tetszik neki, akkor csöndben hallgasson. Nem kell ám itt "kolompár" stílusban ömleszteni az amúgy is szánalmas ócsárolást, kedves igen tökéletes társadalmi gyöngyszemek!

  Mellesleg nekem sem tetszik a stílusa, de mégsem zúdítok rá egy adag " rohattbuzija dögöljön meg" szöveget.

  Pedig biszex vagyok. hőőőőőő.

 • 2009.11.10 15:24:01tomsawyer

  Azért OmegA404-en szétröhögtem magam...
  Márk melegsége huszadrangú, pont leszarom, viszont baromi irritáló, felszínes hülye, ezért meg valamennyire megosztja a népet, ergo még akár nézettség növelő is lehet. A megosztó-személyiségek ugyanis azok. Bár nem eléggé osztja meg szerintem. De majd kiderül.
  Alapvetően szerintem is undorodik a szegény elhízott családanyáktól, és mélyen felsőbbrendűbbnek képzeli magát, így bár igyekszik eljátszani a segítőt, de őszintétlen, és hiteltelen lesz.
  A pórok nem hiszik el, hogy ő ezt SEGÍTÉSBŐL teszi, sokkal inkább hiszik és gondolják azt, hogy önmagáért, a pénzért és ismertségért, azaz saját maga megsegítéséért, egoból teszi.
  SZar ügy.
  A nénik meg annyira hitelesek, amikor kimondják azt, hogy "szeretem a testem", mint amikor a fogorvosnál a páciens kijelenti a köszörülés után, hogy ugyan nem gyökérkezelne-e egy két foghúzás mellett még egyet a jó doki, mert annyira extázis volt az egész, hogy csak na...
  Mennyire gondolja a páciens komolyan? És mennyire lesz hiteles, ha kimondja? SEMENNYIRE.

 • 2009.11.10 15:29:30akitenem

  Én csak sajnálni tudom az olyan embereket akik mindenkiben észreveszik a hibát csak magukban nem.
  De annak ellenére, hogy ti itt sok melegekre rasszista kifejezéseket használtok csak a ti elmei szinteteket tükrözi...
  Elgondolkodtató tény, hogy a melegek kb. 90%-a végez KÖNNYŰ fizikai munkát a többi szellemi munkát ebből adódóan lehet, hogy aki neked minden nap megmondja a munkád az az ember meleg..
  A melegek nagyon empatikus lényeknek tűnnek és többségük az is, viszont van az a bizonyos réteg aki rendkívűl bunkó.
  Az utolsó szavaim pedig a következők: A MELEG FÉRFIAK IGEN IS JOBB BARÁTOK EGY FÉRFINÉL ÉS EGY NŐNÉL...

 • 2009.11.10 15:29:59almeer

  Nem az a baj, hogy buzi, hanem az, hogy egy felpüffedt fejű alkoholista? Stylist? Hahaha. Egy magát Gaultiernek képzelő bugris.

 • 2009.11.10 15:43:11SzrucknerBigfrid

  Kedves Che Pel!

  Gondolom beléd is porolóvassal verték a rendes "társadalmi élet" képét. Csak sajnos az kimaradt, hogy melegek is vannak a világban. Ezért lehet, hogy neked újdonság. Az emberek nem szeretik az újat az ismeretlent, ezért is tiltakoznak ellene.

  Mellesleg ha érdekel a melegek mindenhol ott vannak. A munkatársaid között, a környékeden lakó emberek között, de még talán a szélesebb családi körödben is akár.

  Mi lenne ha nem azon lovagolnál, hogy egy másik pasi hova dugja a farkát? Vagy téged ez ennyire érdekel, hogy ki hova...? Ezt a sok energiát és kíváncsiságot inkább fektesd bele a világ megismerésébe.

 • 2009.11.10 15:58:45versense

  nekem szimpi ez a pasi :)

 • 2009.11.10 16:13:28Irgun

  végre megint egy homár....éljen..

 • 2009.11.10 16:15:39Kyntea

  Nem vedenem Markot, mert nem szorul ra.
  De
  1. O igenis egy megoszto szemelyiseg. Mindenki szamara. Azonknak, akik csak a kepernyorol ismerik, es azoknak is, akik ismerik "offline" is. Lehet ot szeretni es nem szeretni. De csak azert, mert valakinek nem szimpi, mocskolodni.. hat, az inkabb a kommentelot minositi.
  2. Nala profibb "szakembert" nem nagyon ismerek.
  3. Es hogy tortenetesen meleg? Kit erdekel? En egy olyan munkahelyen dolgozom, ahol 7 pasibol 8 meleg. A maradek 3 pedig igazi macso. Egy se fanyalog, meg acsarkodik a melegekre. Miert? Mert toleransak.
  4. Szanalmas olvasni, hogy valaki azert "haragszik" a melegekre, mert beprobalkoznak. Lehet azert, mert ugy viselkedtek, hogy benne volt a "felhivas egy keringore". Az ilyen pasiknak nem a melegekkel van bajuk, hanem a sajat ferfiassagukkal.... ideje lenne beismerniuk.
  5. Hajra Mark, minden elismeresem. Akar meleg vagy, akar nem. :-)

 • 2009.11.10 16:16:44Kyntea

  10 pasibol 7... elnezest.

 • 2009.11.10 16:32:24Raszputin

  Én nem úgy megyek,mint aki beszart...
  de akkor másik kérdés: miért látni egy nőn,ha ribanc?
  Kb ennyi értelme volt a kérdésednek.

 • 2009.11.10 16:36:03vica78

  16:32:24 Raszputin
  Nem tudom, én ezt vettem észre. Furcsa a járásuk, na!
  Lehet, hogy te nem látod magadon.

 • 2009.11.10 16:49:10lokrojf

  Már az állítólagos "foglalkozásával" bajom van. Stylist... mi lenne velünk, ha ők nem bukkantak volna fel egy pár éve??
  Egy meleg stylist... na igen, rá is szükség van ebben az országban, akárcsak Győzikére, Pákóra, Kiszelre, Steinerre meg a többi semmirekellőre!

 • 2009.11.10 18:09:07holdika

  Csillag született... Homokos cillag

 • 2009.11.10 18:16:20xoxo9

  Igaza van Márknak. Nekem a legjobb barátom és barátnöm is egyben egy meleg srác. Nos aki támadja a melegeket,1, gondolkozzon el azon a meleg mivel kevesebb NÁLAD kedves agyba-főbe rágalmazó rasszista gondolkodású?! Nézz magadba jó mélyen, hisz ő is csak egy ember, egy érző lény ugyan úgy megilleti minden jog bármiben mint egy HETEROT. Illene már a váll és mell veregetés helyett egy kis toleranciát tanulni.2, nem mindegy ki-kivel bújjik ágyba?
  És ne jöjjön nekem senki a vallással a bibliával, hogy nő és férfi kapcsolata lehet csak szent,. Mert akkor saját magatokat hazudtoljátok meg azzal kedves isten hivők amit a vallás egyfolytában emleget: ISten saját képmására teremtett címszóval...Akkor ez benne foglalatik hoyg Isten egyszerre volt férfi-nő, hetero- bi-meleg és még sorolhatnám....bár isten mentsen nem vagyok vallásos...És hol van az leirva hogy csak férfi és nő között lehet egy kapcsolat szent és alapíthat családot?

 • 2009.11.10 18:31:37Rékuc

  xoxo9 +1

  SzrucknerBigfrid
  'Mi lenne ha nem azon lovagolnál, hogy egy másik pasi hova dugja a farkát? Vagy téged ez ennyire érdekel, hogy ki hova...? Ezt a sok energiát és kíváncsiságot inkább fektesd bele a világ megismerésébe.'


  ott a pont.

 • 2009.11.10 18:48:21xoxo9

  Miért fél mindenki a melegektől? Mert van egy séma amit az elvakult primitivek mindenkire ráakarnak erőltetni és oly de rettegve félik megismerni-elfogadni.De bezzeg a melleteket verni,ocsárólni a másikat azt nagyon tudjátok... Újra és újra csak azt tudom kérdezni mert nem értem egyszerüen és soha nem is fogomhogy : MIVEL ÉRZITEK JOBBNAK-TÖBBNEK MAGATOKAT, MIVEL ILLET TITEKET TÖBB JOG BÁRMIHEZ?akár a meleget akár egy romát szóltok meg?! Magyarázza már el valaki nekem miért nem illeti meg a melegeket a házasság az örökbe fogadás?Sérül a gyerek.. haggyad már.. Azt kellene megérteni elsőnek:Senki sem tehet arról hogy annak született ami vagy abba amibe született- Melegek mindig is voltak és lesznek és remélem elérik azt ami őket is megillet mint minket heterokat egyenlőséget mindenben!nézzétek csak meg a történelmet elsőnek Rómát...
  Másrészt meg ha valakit oly de irritál akár melyik bugyuta magyar müsor, MINEK NÉZITEK? NE NÉZZÉTEK!Eszesek....

 • 2009.11.10 19:07:49fikarc

  "Az első néhány adás után azonban azzal támadtak, hogy én miért ölelem át, simogatom, és fogdosom a szereplőket."

  Az még teljesen rendben van, hogy lesimítod a ruhát, vagy megigazítod, ha valami elcsúszott a csajon. Ami viszont szemet szúrt az az, hogy Márk milyen élvezettel csap az alanyok seggére. (pl. amikor lépcsőn megy felfelé a lány, ő meg mögötte)

  Fura, ezt eddig egyfajta maszkulin dolognak tartottam. Érdekes látni ebben a "nagyon vállalom, hogy nagyon meleg vagyok" kontextusban mindezt. Nekem kicsit disszonáns. . .

 • 2009.11.10 19:26:55Sanima

  Márknak szerintem is igaza van.
  Egy lány és egy meleg srác közt nem igazán van rivalizálás, lányszemmel teljes lelki nyugalommal barátkozol egy meleg sráccal, mert tudod, hogy nem azért hallgat végig, hogy aztán lefektethessen.
  Velem is megtörtént már, hogy barátkoztam hetero sráccal, rögtön az elején leszögeztem, hogy csak barát, de annak szívesen, mégis előbb-utóbb kibújt a szög a zsákból: azért barátkozik, hogy esetleg megfektethessen.
  1 éve került a munkahelyemre egy új kolléga, egy szobában vagyunk, teljesen nyilvánvaló, hogy meleg a srác, bár ilyesmiről még nem beszéltünk. Rendkívül jó a kapcsolatunk, segítünk egymásnak,jókat beszélgetünk. Kicsit olyan, mintha az öcsém lenne, kijelenthetem, hogy barátok vagyunk.
  Nem kérdeztem rá, hogy akkor ő most konkrétan meleg-e, és erről ő sem beszél, ha muszáj, azt mondja: "a párom" Nem erőltetem, ha úgy érzi, majd elmondja.

  Márk, a műsor jó, szerintem semmi gond nincs azzal, ha megérinted az alanyokat, én is úgy gondolom, hogy egy meleg srác érintését nem kell félreértelmezni.

  Ja igen, és gratula a coming outhoz, ne törődj azzal, mit mondanak az ősmagyar vérvonalú, 100% real mucho szétrobbanó maszkulin bikák.

  Bár, hozzáteszem, azért akkora meglepetés nem ért senkit, szerintem sejteni lehetett, mint a Berynél, ill. István Daninál is...:)))

 • 2009.11.10 21:33:17Dr.Lóheréné Makkos Ibolya Rozália

  Szerintem a műsor egész jó, viszont Márk kissé túlzásba viszi a homokosságát. Annak viszont nagyon örülök, hogy több nyelven beszél (az adásban franciául, olaszul és angolul is beszélgetett külföldiekkel), és inkább ezzel kéne foglalkozni, nem azzal, hogy meleg-e vagy sem.

 • 2009.11.11 01:10:32Bambano

  Én ezt nem értem. Ha a csajnak is pasi kell meg a meleg pasinak is pasi kell, akkor hogy lehet azt mondani, hogy nincs rivalizálás???

 • 2009.11.11 01:14:20Bambano

  xoxo9: mivel többek a heterók egy melegnél vagy leszbinél? megdugja a csaját, gyerek lesz belőle.

 • 2009.11.11 02:27:45shortbus

  de lehetnek féltékenyek. engem pl gyűlölnek a homokos pasik, pedig nekem semmi bajom velük.
  maszkulinnak mondott nő vagyok, talán azért. rettegnek tőlem és gyűlölnek. ja, meg a látens buzik is. volt egy buzi fodrászom, direkt baszta el a hajamat minden egyes alkalommal. kértem tőle valamit, hát richtig, hogy az ellenkezőjét csinálta. pont úgy, ami a legelőnytelenebb.
  a műsor nem rossz, márk sem rossz, de valóban érezni, hogy inkább lesajnálja ezeket a nagypi....ú asszonyságokat.
  soma itt a nagy gáz. mennyire kell ahhoz egyszerűnek és elveszettnek lenni, hogy ettől a némbertől kérjen valaki lelki tanácsot? baszki

 • 2009.11.11 08:05:08Raszputin

  Már hogy lenne rivalizálás? Meg miért? Én egy barátnőm fasziját sem kívántam még meg,kicsit se...És ők se az én párjaimat...

 • 2009.11.11 09:25:11Sanima

  Bambano,

  hát a biszexek esetét leszámítva, akinek te csajként kellesz, annak nem kell pasi.
  Ha azt veszed alapul, hogy neked bejön egy (hetero) pasi, és a barátnődnek is, na ott lesz rivalizálás, mert a kiszemeltnek a csajok jönnek, be ,akikből mindjárt 2 is rákattant.
  De ezt a pasit kurvára nem fogja izgatni, ha a te meleg baridnak is bejön, mert ő nem meleg.
  És viszont. Próbálhatsz te meghódítani egy meleg szépfiút, esélyed sem lesz lányként. Ezért nincs rivalizálás.
  ÉÉÉÉÉrted?

 • 2009.11.11 09:49:12Irgun

  Én az összes buzit elvinném egy szigetre, és ott szabadon buzulhatnának...nehogymár egy langyi mondja meg, hogy mi a trendi, mi a szép....kicsit túl játszák magukat..én se vonulok fel, hogy jó fenekű barna lányokat szeretem..

 • 2009.11.11 09:52:35Irgun

  Kedves Xoxo!

  Azért különbek a heterok mert tovább viszik a dns-üket...2 homár mikor tud gyereket összehozni mi...okoska, magasztald csak a langyi, érzékeny homokozókat, ők egy evolúciós zsákutca...semmi értelme a létezésüknek..

 • 2009.11.11 09:55:17Irgun

  Ja igen Xoxo...Róma!!

  Róma is elbukott, a görögök is elbuktak...és miért? Mert túlhaladták a lehetőségeiket, fetrengtek a saját liberális mocskukban a nagy elfogadással...mi lett a vége? Jöttek a barbárok, akik egy sokalta egyszerűbb, de egészségesebb társadalmat képvisletek..

 • 2009.11.11 10:19:02Xmas

  Irgun

  Te buta vagy, és fogalmad sincs a társadalom egészéről. A melegek jó része is is tovább adja génjeit. Elsősorban azok, akik házasságból lépnek ki, illetve azok is, akik csak bepróbálkoznak a nőknél. Továbbá azok is, akik a leszbikus barátnőiket segítik anyai örömökhöz.

  Másrészt a biológusok erősen nyomozzák még, hogy miért is van ez... nem túl régen jöttek rá, hogy bizony elég sok fajnál jelen van a homoszexualitás... És ez nyilván nem lehet véletlen... Valami evolúciós előnye van, csak meg kell fejteni.

  Egyelőre úgy vélik, hogy míg a heterok elsődleges feladata a fajfenntartás, addig a melegek a populáció fejlődésére fordíthatják azon energiáikat, ami a fajfenntartásból való kimaradásuk miatt megmarad.

 • 2009.11.11 10:41:13Karidzs

  Egy rész (a másodikat) láttam a műsorból. Nem volt rossz, de elég volt.
  Egy érdekes meglátásom van. A, hölgynek, aki az adott részben szerepelt és "nem szerette a testét" kb 8-10 kiló súlyfeleslege volt.
  Inkább biztattam volna arra, hogy napi 10 perc mozgással szabaduljon meg a feleslegtől. Igaz valóban csinos és mutatós lett, de azért én meggyőztem volna, hogy egy kicsit tornásszon otthon.

 • 2009.11.11 11:35:23_gabi

  hát igen, ez kb. a tim gunn műsorának adaptációja, nekem nincs vele bajom, szeretem az ilyeneket, de néha 1-2 tippet adhatnának mozgással kapcsolatban is..
  szerintem Lakatos Márk nem néz ki úgy, mint egy hajláktalan (vki fentebb ezt állapította meg).. és tényleg hasznos tanácsokat ad..
  és nem tudom eldönteni, minek van több értelme, egy meleg pasira hallgatni, hogy csinos vagy-e, vagy sem (hiszen ő egészen más dolgokat lát szépnek, mint azok, akiknek tetszeni szeretnénk), vagy a néha rém egyszerű férfi ízlésnek...

 • 2009.11.11 11:37:08_gabi

  Irgun, azt gondolom, elég sok olyan hetero van ezen a földön, akiknek szintén nincs értelme létezniük... még jó, hogy ezért nem fognak fejbe lőni senkit, még a melegeket sem.

 • 2009.11.11 12:20:02zanzibar

  Off topic leszek: akit érdekel az, hogy miért kb. 10 % a homoszexuális emberek aránya MINDEN emberi populációben (!) olvassa el Szendy Gábor könyvét: A nő felemelkedése és tündöklése. Leírja. miért jelent evolúciós előnyt mindez, és hogy miért kb. ekkora az arány. A valamelyik levelezőtárs által emlegetett barbárok közt is kb. ekkora volt ez az arány. A különbség ott van, hogy vállalják-e az emberek a saját nemükhöz való vonzódást nyiltan, vagy titkolják az adott kultúra taburendszere miatt. Hetero nőként én sokkal jobbnak tartom, ha valaki nyiltan vállja, hogy meleg, mintha leplezné. Így legalább tiszta a helyzet, hogy van-e értelme próbálkozni!

 • 2009.11.11 12:35:25see ya

  "A magánéletben is az a tapasztalatom, hogy nagyon sok barátnőm van, akik szívesen beszélik meg velem a pasi dolgokat, vagy bármit. Egyszerűen más egy lány és meleg fiú barátsága. Őszintébb, mélyebb."

  Csak egyet tudok érteni Márkkal.
  Tökéletesen igaza van.

  Szerintem ő kitűnő tanácsokat tud adni hetero hölgyeknek arról, h miként viselkednek a meleg pasik adott helyzetekben, így ezeket a tippeket majd hölgyek alkalmazni tudják alkalomadtán.
  Feltéve persze, h egy meleg fickóval szeretnének összejönni.

 • 2009.11.11 12:35:43JustMeee

  Szerintem jól csinálja amit csinál, és sajnálom, hogy ezt még magyarázni kell embereknek...

  Én azt mondom, hogy hajrá! :) Nekem tetszik!

 • 2009.11.11 14:34:28littlered

  Tegnap láttam először és óriási pozitív csalódás volt, Márk nagyon-nagyon jó fej volt. Azt nem értettem, hogy a rokonokkal miért télkabátban a sötét utcán kellett találkozni, a plakát után miért nem mentek be a közelben valahova, pl. egy cukiba?

 • 2009.11.11 20:20:15Abrash1965

  Engem nem érdekel Lakatos Márk hőfoka, viszont lakatosmárksága rettenetesen elviselhetetlen.

 • 2009.11.12 08:23:17joeramirez

  Szerintem jó ez a műsor. Lakatos Márk pedig pozitív meglepetés! Amit csinál az jó, sőt inkább nagyon jó! Nagyszerű dolog, hogy boldogságtól potyogó könnyeket csal ki a szereplőkből, és környezetükből.

  2006 ősze óta az emberek bezárkóztak. Ebben a műsorban kiderül, hogy bárhol van azt ember, bármilyen körülmények között, azért mégis csak ember, akinek vannak érzelmei, aggályai.

  Senki sem tökéletes. De ha ezt elfogadja, élhet olyan harmóniában, hogy másoknak úgy tűnjön!

  Hajrá Márk!

 • 2009.11.12 23:25:29Brezsnyev2

  Elvtarsak belottem magam nagyon.
  Igy durva a Kreml tornyaban alldogalni.
  Megyek is, mert holnap szemoldokkezelesem van.
  Apropo mi van önöknel ott Vengerszkijben megint?

 • 2009.11.20 16:11:27akitenem

  Mindenki olyan jó ember legyen mint Márk... A bunkó kommentek pedig az elmei szinteket képviselik...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta