OFFLINE

Japán találmány az USB-s mellmelegítő

2009. november 2., hétfő 15:15 |

Azt eddig is sejtettük, hogy a férfi melltartót tervező japánok nagyon ráérnek, de most már egészen biztosak vagyunk benne. Február óta járja világhódító útját a Bust Beauty Pad néven Japánban piacra dobott USB-s mellmelegítő. A mindössze 22 dollárért, vagyis 4100 forintért megvásárolható mellmelegítő két, nagyobb babszemre emlékeztető párnából áll.

mell2

Működése roppant egyszerű: csak bedugjuk a számítógépünk USB-portjába, a melltartónk alá csúsztatjuk, majd várjuk, hogy melegedjen – írja a treehugger. Az eszköz állítólag rendkívül gyorsan működésbe lép, és az egyébként melltartóval védett kebel már nem is fázik annyira. Főleg, hogy a Bust Beauty Pad akár a negyven fokot is elérheti. Ön kipróbálná?

mell1

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta