OFFLINE

Frédi és Béni a londoni divathéten

2009. szeptember 28., hétfő 06:58

Ha valakinek nem cseng ismerősen Jeremy Scott neve, annak eddig mindig úgy helyezték el az illetőt a térképen, hogy az az amerikai designer, aki Britney Spears stewardess-egyenruháját tervezte a Toxic című kliphez. De persze az Adidasszal közös munkájáról is lehet őt ismerni, lásd például az alábbi videót.

Ezentúl azonban valószínűleg nem ezeket a megmozdulásait fogják legemlékezetesebbekként emlegetni, hanem legutóbbi divatbemutatóját a londoni divathétről. Úgy látszik, az aktuális trendekből Jeremy Scottnak a leginkább az állatminta jön be, mert fogta magát, és az egész kollekciót Frédi és Béni stílusában alkotta meg. Az eredmény inkább tűnik paródiának, mint igazi divatbemutatónak - rengeteg képünk van róla a galériában, jó böngészést!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta