OFFLINE

Darázsruha Drew Barrymore kétszínű hajához

2009. szeptember 21., hétfő 09:42

A múlt héten Drew Barrymore is sötétített egyet a haján, de Agyness Deynnel ellentétben ő nem az egészet festette be, hanem... mit is mondjunk, a kép magáért beszél. Ezen a héten kedden került sor a színésznő első rendezésének premierjére a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon (a film címe Whip It egyébként), és Drew Barrymore a punkos stílust egy időre kicsit félretéve egy sárga-fekete Alexander McQueen-ruhában jelent meg az eseményen. Aki szeretné látni, hogy a némileg darázsjelmezre emlékeztető ruha a kifutón hogy nézett ki, kattintson ide.

A premierhez tartozó sajtótájékoztatón újra a rá jellemző laza szerelésben mutatkozott a művésznő, ahol a halványszürke árnyalatból üdítően ugrik ki a harisnya és a körömlakk kékje.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta