OFFLINE

Ki hord voodoocipőt és zongoratopánkát?

2009. április 29., szerda 14:14

A fent látható Louis Vuitton-lábbelik a Spicy Sandals nevű kollekcióból származnak, és bár lefegyverzően jól néznek ki, az emberben felmerül a kérdés, hogy ugyan ki hord ilyet? Bár valamiért legutóbbi rejtvényposztunk kis híján palotaforradalmat váltott ki a kommentelők körében, nem szállt teljesen inunkba a bátorságunk, és most megint csakazért sem áruljuk el a választ a kérdésre. Inkább mutatunk a Spicy Sandal-rajongó celebnőtől még pár elképesztő lábbelit a jelenlegi szezonból, és azt is eláruljuk, hogy a hölgy voodoocipőként aposztrofálta ezt a viseletet. Reméljük, hogy a képek alapján el fogják találni olvasóink, kiről van szó.

Amint a fenti fotókról egyértelmű, a hölgy nem riad vissza a vagányabb fazonoktól sem...

... és a tobzódó színek helyett néha fekete-fehérbe öltözik.

A végére tartogattuk a címben is emlegetett zongoratopánt. Várjuk a hozzászólók kommentjeit a tippekkel - vajon kinek a lábát és cípőit mutogattuk itt feljebb?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta