OFFLINE

Penélope Cruzból Marilyn lett, Audrey Tautouból Coco

2009. március 20., péntek 08:00

Marilyn Monroe-szerűre vette a figurát Penélope Cruz a francia DS magazin kedvéért. A jobb oldalon kicsiben látható a címlap, nagyobb fotókért tessék meglátogatni a hivatalos honlapot. A hatalmas szoknyában Oscart nyert istennő Pedro Almodóvar legújabb filmjét saját hajszínében játssza végig, de a beharangozóként közölt fotók egyikén is platinaszőkén látható, nyilván ez adta az apropót a DS képeihez. A film címe egyébként Los Abrazos Rotos, azaz kb. Összetört ölelések, hivatalos oldal itt.

És még egy átalakulást mutatunk, ez is filmes. Ha már egyszer hírül adtuk, hogy készül a Coco Chanel fiatalságát feldolgozó mozi, akkor most sem feledkezünk meg arról, hogy néhány napja megjelent a Coco Avant Chanel trélerje is, amiben a legendás divattervezőnő szerepében Audrey Tautou látható. A szépséges videót a hajtás mögé tettük.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.03.20 21:34:46noirpapillon

  Ezt a Coco avant Chanel trailert is még csak most sikerült leadnotok, és cikket eszkábálni belőle, miután már az összes létező divat blogon megtalálható?? Ez már tényleg, szánalmas.Ha már kivételezett helyzetben vagytok, mert ismert az oldal, nem gondolkodtatok el azon, hogy vmi igényeset nyújtsatok az olvasóknak? Vagy csak a kattintás mennyisége számít? Anna,kérem ne vegye magára!

 • 2009.03.21 12:16:24tomsawyer

  nem tetszik a platinaszőke séró. Gondoltam ezt az egetrengetően fontos információt megosztom az egybegyűltekkel.

 • 2009.03.21 22:10:31Ay leánya

  Az egybegyültek nevében: köszönöm.

  Hajszin választásnál mindig gondolunk majd erre. :)

 • 2009.03.21 22:49:17tomsawyer

  :DD

  Csak a Penelope-n nem tetszik:D

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta