OFFLINE

Unja a rúzsát? Faragjon belőle Brangelinát!

2009. február 13., péntek 13:00

Ha tegnap 100%-ig műszaki napot tartottunk, akkor ezt a mai péntek tizenharmadikát szenteljük most már teljes egészében a celebeknek! (Hm, vajon a holnapi nap témája mi legyen...?)

Ki tudja, így válság idején mennyire lehet keresett szakma a "mikroszobrász", de a fenti képen látható úr, Willard Wigan foglalkozása mindenesetre ez. Ő, amint értesült arról, hogy Brad Pittet és Anglina Joliet a legcsókosabb szájú celebeknek választották, máris munkához látott, hogy ezt a mérföldkőnek számító eseményt megörökítse. Stílszerűen két rúzst a kapott fel az ezért nyilván roppant hálás feelunique.com termékeiből, és legott kifaragta belőlük az überpárt.

Az ötlet jópofa, bár szerintem a két sztár arcvonásait nem sikerült különösebben kifejezően visszaadni. Önök nyilván ellenkező állásponton lesznek, ezért vannak közelebbi fotóink is a rúzsszobrocskákról a hajtás után.

Még közelebbi fotó:

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta