OFFLINE

Az Evian Gaultier palackjaival küzd a lápvidékekért

2009. február 1., vasárnap 08:00

Christian Lacroix-t követően legutóbb Jean Paul Gaultier, a francia Hermès kreatív igazgatója tervezett az Evian számára különleges vizespalackokat. Az ősszel beharangozott Gaultier kollekciót mostantól már a cég honlapján is meg lehet vásárolni. A kristálymintás prêt-à-porter palackokból 14 dollárért olthatjuk szomjunkat az Eviannal. Gaultier, aki a héten mutatta be haute couture ruhakollekcióját a párizsi divathét záróakkordjaként, a Baccarat-val karöltve öt darab haute couture palackot is tervezett a francia gleccservíz márkának: a Baccarat kristályai légbuborékokként, kifröccsenő vízcseppekként, szétfolyó víztócsaként díszítik az üvegeket. Az üvegek jelenleg a világ nagyvárosaiban, New Yorkban, Londonban, Moszkvában, Tokióban és Melbourne-ben vendégeskednek, márciusban azonban Párizsban egy jótékonysági árverésen elárverezik őket. Az értük kapott összeget az Evian a Ramsari Egyezményben foglalt vizes élőhelyek megőrzésére fordítja majd.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta