OFFLINE

Anna Wintour bölcs szavai duruzsoljanak minden mobilból

2009. január 15., csütörtök 13:00

Egyre elképesztőbb méreteket ölt az amerikai Vogue főszerkesztője és 2008 legnagyobb divatbakijának elszenvedője, Anna Wintour köré épült rajongói kultusz. Ősz óta mindenhonnan azt hallani, hogy a divatikon visszavonulását tervezi, mostanában pedig többen azt is pedzegetik, hogy Wintour Barack Obama elnökségében is szerepet vállal majd, mégpedig franciaországi nagykövetként. Egyelőre mindenki mindent cáfol, és úgy tűnik marad a status quo: Anna Wintour és a Vogue, jó szorosan összefonódva. A híres stílusikon népszerűsége viszont folyamatosan nő, nemrég Christopher Sauvé készített "Save Anna" (Mentsük meg Annát!) feliratos pólókat, újabban pedig Wintour csengőhangokkal nyilváníthatják ki szimpátiájukat a divatguru rajongói. Wintour itt is letölthető bölcs szavai megkérdőjelezhetetlenül duruzsolják a következő nagyszerű mondatot: "A farmer-póló párosítás is lehet ugyanolyan divatos, mint egy Oscar de la Renta estélyiruha." Ön mit gondol? Kellene a Wintour csengőhang? Vagy maradjon a MÁV-dallam és csiripelő, gágogó, ugató, brekegő csengések? (forrás és fotó: Hint)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.01.15 13:32:53VilágosKékHarisnya

  Tudom, tudom, hogy bennem van a hiba... Biztosan az igénytelenség bizonyos fokmérője, hogy annyi igényem van egy telefonnal kapcsolatban, hogy legyen rajta ződtelefon-gomb, pirostelefon-gomb meg számok nullától kilencig.

  Tudom...  Szóval tőlem aztán duruzsolhat akár a Hamasz teljes vezérkara is, lényeg, hogy ne kelljen a postán/akármilyen hivatalban/utcán/vásárlás közben/BÁRHOL NYILVÁNOS HELYEN végighallgatnom, hogy ki menstruál, ki válik, hogy mennyire klassz lett a felújított étkező és a zikejában vett polc egyszerűen isteni, meg azt sem hogy hát persze hogy én is szeretlek mutyukám és azt se, hogy mi volt a szülői értekezleten tegnap és miért hüjje az osztályfőnök.... mert nem érdekel.

  Ha lehet egy kívánságom: tanuljon meg mindenki telefonálni, aztán az sem érdekel, ha minden telefonon ez az antipatikus kinízésű nő lesz.

 • 2009.01.15 13:57:10salamandre d'enfer

  Háát, nem is tudom... Én, azért nem versenyeztetném a farmer-poló párosítást az estélyi ruhával.Már csak azért sem ugye, mert az estélyi ruhát én estélyre venném fel.Napközben ugye,meg zavarna az a hosszú uszály, meg fodor,meg tüllhalmok,hogy az utca végéig eljussak.Akkor most mi is a kérdés? Ezzel,nem megmentik,vagy népszerűsítik,csak totál lejáratják a "rettegett Divatladyt".Pedig,ennyire biztosan nem lehet butus.

 • 2009.01.15 15:05:17andie

  Nekem Duffy-től a Mercy szól csengőhangként. :-) Üzenet értékű. :-D

 • 2009.01.16 12:45:41Vicuska.blog.hu

  Én egyet értek Annával a DeLaRenta-Farmer összehasonlítással kapcsolatban. Szerveztem már néhány bált és estélyt cégeknek, felsővezetőknek, egyetemistáknak és főiskolásoknak egyaránt, és sokszor kívántam, hogy bárcsak farmer lenne azon, aki gyönyörű Lacroix abroncsos estélyiben az abroncsba kapaszkodva rohan a terem egyik végéből a másikba.

  Igaz, hogy nem ugyanoda veszed fel a kettőt, de ha nem tudod az estélyidet viselni, akkor inkább ne vedd fel, mert ugyanannyira nem leszel benne kecses és elegáns, mintha a másik kombináció lenne rajtad, szóval semennyire....

  Szerintem

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta