OFFLINE

A Marks & Spencert is érinti a gazdasági világválság

2009. január 7., szerda 09:37

27 áruházát, illetve üzletét zárja be rövidesen Nagy-Britanniában a Marks & Spencer. A kereskedelmi cég szerdai bejelentése a legkevesebb 1230 embert küldenek el a közeljövőben - adta hírül a Független Hírügynökség. Az MS bejelentése újabb gyászos fejezet a brit kereskedelemben, amely a gazdasági világválság hatásait szenvedi el. A cég közleménye szerint a drasztikus intézkedéseket azért hozták meg, mert 2008 végére 7.1 százalékkal csökkentek az eladások. A Marks & Spencer tavaly novemberben már közölte, hogy a profitja 43 százalékkal csökkent az év első felében.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta