OFFLINE

7 dollárért az öné lehet egy komplett YSL kollekció

2008. december 18., csütörtök 13:00

Divatrajongó ismerősöknek lehet jó ajándék ez a válságérzékeny, mindössze 7 dolláros Yves Saint Laurent papírmasé-szett. Az Amazonon megvásárolható papírbabákra felaggathatjuk a nyáron elhunyt legendás tervező kreációit. Aki jobban vonzódna a Chanel-hez, választhat Chanel papírkösztümöket is, a szintén Tom Tierney által tervezett Marie Antoinette ruhatárral, az Erzsébet-kori báliruhákkal, az amerikai polgárháborút idéző összeállításokkal, és a Lagerfeldet is megihlető orosz népviselettel pedig egy low-budget időutazásra is benevezhetünk. A babáknál hiányzó dimenziókat a képzelőerőnkből kell kipótolni.

Ön mit gondol a papírmasé babákról? Ez kimaradt a gyerekkorából vagy már a szó hallatán is nosztalgikus hangulatba kerül?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta