OFFLINE

Agyness Deynnek jobban áll a rózsaszín, mint Paris Hiltonnak

2008. december 14., vasárnap 08:00

Rózsaszín, méghozzá kétféle árnyalatban egyszerre. Kivillanó combok. Extrém magas sarok. Masni. Szőrmebunda. Majdnem fejpánt. Ugye hogy mintha Paris Hilton egy átlagos kedd délelőtti szerelését írnák le a fenti kifejezések?

A fenti, múlt szerdán készült képeken Agyness Deyn megmutatja, hogy belőle akkor se lesz plasztik cicababa, ha pinkbe bújik. Vagy ha az is lesz, még mindig izgalmasabb, mint amit Paris Hiltontól megszoktunk. Ez az év a szupermodellek közül elsősorban Agyness Deynről szólt, sokak legnagyobb bánatára vagy felháborodására, én viszont annyira örülök neki, hogy a hajtás utánra betettem még két - garantáltan pinkmentes - fotót erről a platinaszőke ciklonról. Túl régen volt róla külön poszt ugyanis.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta