OFFLINE

Baleset: még a modellek sem tudnak járni a Prada cipőiben

2008. szeptember 26., péntek 13:00

A fenti felvétel most készült a 2009-es tavasz-nyári divatot felvonultató milánói divathéten, a Prada bemutatóján, ahol úgy hullottak a modellek, mint a legyek (botladozós galéria itt is van). A videón látható bukást eredményező cipő a style.com riportjának segítségével közelről is megszemlélhető - vajon a talp és a sarok olyan magas, hogy abban még egy profi sem tud ötven métert legyalogolni? Videó az esésről és találgatások az okokról a hajtás után.

(Fotó: AFP)

Az interneten máris keringő pletykák szerint nem a lányokkal volt a hiba, akik általában ennél magasabb sarkakkal is könnyedén megbirkóznak, most mégis többen is elestek közülük, hanem a padló volt túlságosan csúszós. Mások tudni vélik, hogy a modellekre adott, a lábbeli részét képező fekete titokzokni-szerűség csúszkált túlságosan a cipő többi részén. Megint mások azt a konzekvenciát vonják le az esetből, hogy Miuccia Prada, mint a divattervezők többsége, szíve mélyén gyűlöli a nőket (vagy legalábbis a szép nőket), ezért kínozza őket könyörtelenül, és ezt az egészet is direkt így tervezte meg. Egy biztos: egy Prada-bemutatón egy modellnek fenékre ülni roppant kínos lehet.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta