OFFLINE

Naomi Campbell pávatollas ruhában jótékonykodott

2008. szeptember 21., vasárnap 08:00

 
 

A brit szupermodell ebben a szezonban is megrendezte szokásos jótékonysági eseményét, a Fashion for Reliefet. Campbell a 2009-es tavasz-nyári trendeket előrevetítő londoni divathéten vetette be párductestét és minden kapcsolatát, hogy az általa rendezett bemutatóból és az azt követő árverésen minél több pénz folyjon be. A múlt szeptemberben mintegy hatvanmillió forintnak megfelelő összeget sikerült összeszednie az árvízkárosultak javára olyan sztárok segítségével, mint Faye Dunaway, Christian Slater, Jamelia, Yasmin Le Bon és Lizzie Jagger. Idén Campbell háromszor váltott ruhát, Vivienne Westwoodot is a színpadra csábította és 30,3 millió forintnyi adományt gyűjtött össze egy biztonságos anyaságot támogató alapítványnak.

Naomi Campbell három különböző öltözéket mutatott be: a prominens résztvevők láthatták egy Azzedine Alaia ruhában és egy Yves Saint Laurent estélyiben. Végül pedig egy lélegzetelállító, Zac Posen-tervezte, pávatollas, mélyzöld ruhában lejtett végig a kifutón, ezt aktuális, orosz barátja azonnal meg is vette az aukción 25.000 fontért (7,3 millió Ft). A londoni Természettudományi Múzeumban rendezett bemutatót Naomi Campbell a White Ribbon Alliance nevű szervezettel közösen hozta tető alá. Ez a non-profit szervezet a biztonságos anyaság és a terhesség fontosságára igyekszik felhívni a figyelmet, és ez most sikerült is nekik. A szupermodell olyan hírességeket nyert meg az ügynek, mint Mischa Barton, Ronan Keating, Vivienne Westwood és a veszettül jóképű Tyson Beckford. Egy apró malőr is történt, mert a Sugababes egyik énekesnője vonulás közben elvesztette az egyik cipellőjét, de a Telegraph videóját nem csak ezért érdemes megnézni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta