OFFLINE

Bébi első magassarkúja félévesen kell

2008. szeptember 18., csütörtök 13:00

Ha egy nőt egyszer elkap a bébi-láz, ott nincs megállás. Ilyenkor gyakorlatilag teljesen mindegy, milyen babacucc kerül elénk, aranyos rugdalózók, apró cipők, fodros ruhácskák vagy épp konkrétan egy grüberlis baba, mintha csak mézesmadzagot húztak volna el előttünk. Hajlamosak vagyunk még a legelvetemültebb reklámfogásoknak is bedőlni és bizony előfordul, hogy megveszünk egy halom hasznavehetetlen cuccot. Persze mindez még így is a józan ész határain belül mozog. A bébi magassarkú azonban finoman szólva is határeset. Ez a felettébb különös darab rendesen megosztja az olvasókat a különböző babablogokon. Vannak, akik szerint nem lehet elég korán kezdeni a divatozást és a magassarkú topánkák tündériek, mások úgy vélik, ez nevetséges, felháborító és főleg: pénzkidobás.

A Heelarious (a heel, mint sarok és hilarious, mint mulatságos angol szavak összeolvasztása) névre hallgató bébicipőket az alábbi használati utasítással árulják: „FIGYELMEZTETÉS! Szélsőséges mosolygást és hisztérikus nevetést okozhat”. A cipőket 0-6 hónapos babáknak tervezték és mivel a sarokrészük puha, így járni nem is lehet bennük. Ilyen korban egy baba élete egyébként is leginkább a mama cicije körül forog, nemhogy divatra és magassarkú cipellőkre nem gondol még, de járásra se nagyon. Így nagy valószínűséggel az is hidegen hagyja, mi van a lábán. Vagyis legfeljebb a mamák, illetve a babákat időről-időre letámadó, gügyögő emberek mosolygásáról beszélhetünk.

A $35-ért árult cipőket állítólag olyan hírességek is imádják, mint Nicole Richie, Tori Spelling, Lisa-Marie Presley és Minnie Driver. Ön mit gondol? Bébi magassarkú: mulatságos vagy bicskanyitogató?

(Kép: Heelarious és Northfoto)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta