OFFLINE

Jön, jön! Elkezdték forgatni a Chanel-filmet Tautou-val

2008. szeptember 16., kedd 09:00

Hétfőn kezdték a Coco Chanel előtt (Coco avant Chanel) című film forgatását, amelyben Audrey Tautou játssza a világhírű tervezőnőt. Az egész estés francia filmet Anne Fontaine rendezi és tizenkét hétig tervezik forgatni. A divat szerelmesei már akár kézhez is készíthetik a nyálszívót, mert a film a Chanel ház kollekciójából öltözteti a színészeket és a morózus Karl Lagerfeld – aki a Chanel cég kreatív igazgatója – fogja felügyelni, hogy minden kiegészítő korhű és minden jelmez tökéletes legyen. A filmet 2009 elején mutatják majd be, és megismerhetjük belőle az összes férfit, aki anyagilag és romantikusan támogatta Coco Chanelt karrierjének építgetése elején. Chanel úrasszonyról 2008-ban egy másik önéletrajzi mozgókép is készül, az egy tévéfilm lesz Shirley MacLaine főszereplésével.

Mellesleg Audrey Tautou egy másik, még direktebb módon népszerűsíti majd a Chanelt. Őt választotta ugyanis a cég az új arcának Nicole Kidman helyett, és 2009-ben kampányt indítanak a francia csillaggal. Ki más is rendezné a reklámfilmet, mint Jean-Pierre Jeunet, aki az Amélie-ben és a Hosszú jegyességben is együtt dolgozott Tautou-val.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.09.16 10:55:53Lilienfeld

  Huh, de nagyon jó ez a kép...!

 • 2008.09.16 12:02:58milkandhoney

  De jól hangzik az egész!

  Kíváncsian várom.

 • 2008.09.16 13:17:30ketibredso

  Ennek nagyon örülök, azért is mert szeretem a színésznőt és azért is, mert ideje volt Coco-ról egy filmet csinálni. A téma abszolúte aktuális,mert lehet, hogy jó tervező volt, de ugyanakkor tudta, mikor kit kell megnyerni célja érdekében. Erre magyar tervezők közül nem sok példa van. De akad....

 • 2008.09.16 20:28:15p!nkinside

  ez már most tetszik, úgy ahogy van.

 • 2008.09.17 11:18:28Ditte2

  Szerintem a cím pontos fordítása Coco, a Chanel (mint márka, fogalom) előtt.... utalva arra, hogy a karrier építgetéséről szól a film. de ez csak szőrszálhasogatás :))

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta