OFFLINE

Beckhamné levágatta a haját, de előbb Hepburn-kontyba tűzte

2008. szeptember 10., szerda 08:00

Victoria Hepburn és Audrey Beckham?
 

Álnaívan feltehetnénk a kérdést, hogy vajon Victoria Beckhamhez hogyan jutott el a legújabb Audrey Hepburn-láz híre. Oké, rendben, a Tejben-vajban blogot valószínűleg nem olvassa, mindenesetre egy, az Álom luxuskivitelben klasszikus frizurájához eléggé hasonlóval jelent meg a múlt héten. Az sem mellékes egyébként, hogy mit csinált éppen: angyalszárnyakkal a ruháján bemutatta a Signature for Her és Signature for Him névre keresztelt új parfümjeit a manchesteri Harvey Nichols luxusüzletben. Az illatokról egyelőre véleményt mondani nem tudunk, viszont a frizuráról akár igen. A korábbi hosszú haj után ugye jött a „pob”, majd az amerikaiak kedvéért a szőke frizura, és most megpróbálkozott a hosszúval, de csak ideig-óráig: a New York-i divathétre ugyanis már egész rövid frizurával jelent meg Mrs. Beckham. Miután bemutatta a saját kollekcióját, amelyen saját állítása szerint 34 évig dolgozott, részt vett Marc Jacobs bemutatóján, és minden szem a csutkára vágott hajára szegeződött. Mondhatni, a kontyba feltűzött frizura egészen kifinomult jelleget kölcsönöz az énekesnő-focistafeleség amúgy nem különösebben szemet gyönyörködtető arcának. Nézze meg közelebbről a kontyot és a legfrissebb, tépett frziruráról készült képeket is és mondja meg, önnek tetszik?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta