OFFLINE

Jordan rózsaszín lovas-kollekcióval büntet

2008. szeptember 5., péntek 17:00

Katie Price, a Jordanként ismert, az apály-dagály váltakozásához hasonló intenzitással változó mellméretű modell úgy döntött, lerombolja a vizuális kultúra eddigi vívmányait. A modellt a lovas Barbie és My Little Pony arculata egyszerre ihlette meg, amikor megtervezte új lovaskollekcióját.

 

Habár ezzel a sporttal nincs közelebbi viszonyom, úgy sejtem, nem lehet túl kényelmes viselet forrónadrágban, térdzokniban és magassarkúban ülni a nyeregben, a mélyen dekoltált top is inkább büntetés a mellekre nézve, ha éppen díjugratunk. Mindezt a szörnyű szerelést pedig könnyítésképp nem földszínekben kell elképzelni, hanem rikító pinkben. A történet azonban még nem ért véget, a glammodell nemcsak a vizuális kultúrára szeretne végső csapást mérni, de lehetőleg a brit lovassportra is, amelynek az arca lesz azzal a céllal, hogy motiválja a gyerekeket arra, hogy ismerkedjenek meg és szeressék meg a lovaglást. Ennek részeként nemcsak a rózsaszín kollekcióval, de egy gügyögős mesekönyvvel is készült a modell, amelyet Katie Price tökéletes pónija címmel írt meg és adott ki. Eközben eltökélte, hogy megtanulja a lovaglást és díjugrató versenyen is indul, mert érzi, hogy tehetséges.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta