OFFLINE

A nap kedvence: UGG bundakesztyű

2008. július 24., csütörtök 08:00

A nyári posztoknak ezennel vége, úgy tűnik beköszöntött az ősz, bár tekintve, hogy pontosan kétszer ennyi foknak kéne most lenni, nevezhetjük inkább télnek is. Az időjárás miatt már a nyri leárazás is hidegen hagy (höhö), súlyos állapotban lehetek, mert ezen a gyönyörű bundakesztyűn akadt meg a szemem. Nem vagyok nagy kesztyűs, mert nehéz bennük bármit is csinálni, (úgymint táskában matatni, vagy telefonálni), de egy ilyen UGG Igloo kesztyűt azonnal beszerzek. Gyapjúval bélelt, gyönyörű, báránybőr kesztyű. Az ára 125 dollár, de ez csak első hallásra sok, mert szerintem legalább tíz telet kibír. 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta