OFFLINE

Új, utcai vívócipővel nyomul a Tisza?

2008. július 11., péntek 07:00

Egy rejtélyes email érkezett a postafiókomba egy még rejtélyesebb fotóval. Amália nevű olvasónk azt írja, hogy „egy házibuliban láttam ezt a [a képen látható] cipőt egy lányon, de én még ilyen Tiszát nem láttam sehol. Mi lehet ez? Lehet hogy valahol van egy titkos Tisza cipő raktár, ahol vadi új cipőket lehet találni a 80-as évekből? Tudtok ti erről valamit?” Nos, látszatra valóban régivágású ez a darab, olyan, mint ha húsz évvel ezelőtt sétált volna ki benne egy párbajtőrvívó olimpikon a Tiszacipő Gyárból. Fazonjából ítélve eredetileg valóban víváshoz tervezhették, de úgy tűnik, hogy a sarka kissé magasított, tehát nem teljesen originál darabról van szó. Arról viszont nincs infónk, hogy a mai Tisza, melyet előszeretettel hordanak belvárosi fiatalok csőszárú farmerhoz és deszkásnadrághoz egyaránt, ráállt volna bármilyen fajta új modell gyártására. Ha valaki tudja a titok nyitját, kommenteljen, legyen kedves.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta