OFFLINE

Furcsa utcai mamuszokat tervezett Hugh Hefner

2008. július 6., vasárnap 13:05

A Playboy 82 éves alapítója Hugh Hefner, mint sok férfi az ő korában, kedveli a mamuszt. Nincs ebben semmi rendkívüli, a vérkeringése már nem a régi, de ez még nem biztos, hogy ok arra, hogy utcai cipőnek is mamuszt terveztessen.

 

 

A geometrikus mellű, paplanajkú, fehérszőke nőt playmate néven sikeresen piacra dobta Hugh Hefner több évtizeddel ezelőtt, most kíváncsian várjuk, cipői is sikeresek lesznek-e. Az öreges cipőstílusból nem érdemes általános következtetéseket levonni a mindig köntösben mutatkozó, 82 éves kalandorról, a róla megjelent hírek szerint kényszerből koncentrál a nyugdíjas éveire. Mint arról nemrég beszámolt a FoxNewsnak, nagy fájdalmai vannak mostanában, a túl sok szex tönkretette a szervezetét. Visszatérve a cipőkre, Hugh Hefner a 3:33 Footwear nevet adta a márkájának.

 

A márka Floopy nevű modelljei a rövid szárú férficsizmák, talán a legkevésbé ciki viseletek. Hugh név alatt megtaláljuk a furcsa mamuszokat, a Lo-Top pedig a mamusz és sportcipő sajátos elegyét jelenti.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.07.06 19:08:37nyünyőke

  Szerintem a Floppy-k kifejezetten nagyonnagyon jól néznek ki. A többi elég furcsa, de ez nagyon bejövős. Nekem is hasonlóm van, vagabond (női) és imádom.

 • 2008.07.07 02:04:39Té, mint Tamás

  Szerintem meg pont a Floppy borzalmas férfiviseletként, a másik kettő meg simán bevállalható. Az a skótkockás pedig hihetetlenül jó.

 • 2008.07.08 10:00:54galli

  oh my gosh

 • 2008.07.08 15:08:06Reckl_Amál

  Hát... A kockás legfeljebb Tilla lábára illik, vagy Mikának lenne jó.  De ez mindegy is! Én vagyok az egyetlen, aki Hugh Hefnert szánalmasnak tartja?

 • 2008.07.12 11:11:01balooboy

  Mindkettő borzalmas, a szőrös lábtól meg majdnem rókáztam egyet.... :P Feltalálták már a zoknit!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta