OFFLINE

Jujuj, itt a vibráló szempillaspirál

2008. június 20., péntek 13:00

Már a vibrálós fogkefét se nagyon értem, mert miért kéne vibrálnia, amikor a kezem tökéletesen alkalmas a húzogatásra, de meggyőzhető vagyok arról, hogy jobban tisztítja a fogaimat, blablabla. De az Estée Lauder vibráló szempillaspiráljával kapcsolatban semmi sem tud meggyőzni, még a sajtóanyag sem, ami szerint ezzel a szépségipari termékkel lesz a leghosszabb, a leggöndörebb, a legtermészetesebb, és a legszebb szempillám mindenki közül a világon.

Az eszköz trükkje, hogy másodpercenként 125-ször megmozdul (nyugodtan lehet röhögni!), és más nem. Biztos vagyok benne, hogy kiszúrja a szemet, de talán Cure-os olvasóinknak egyszerűsítheti az életét a szem alatti fekete smink aplikálásakor. Harminc dollárba fog kerülni, júliusban kerül a boltokba, egyelőre csak Amerikában.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta