OFFLINE

A nap kedvence: Jessica Simpson napsugárruhája

2008. június 20., péntek 08:00

Hogy elkerüljem az olyan – némileg jogos – kérdéseket, amelyek legutóbb Lilly Allen rikítópink frizurájának kapcsán merültek fel, közlöm: Jessica Simpson egy amerikai énekes- és színésznő, aki ex-férjével az MTV egyik valóságshow-jának főszereplője volt egykor. Ráadásul a húga, Ashlee Simpson is énekelget. Ebből a videóklipből meg még az is kiderül, hogy J. S. görkorcsolyázni is remekül tud és jóban van Eva Longoriával. Ez mind csak háttérinformáció, mert ez a bejegyzés nem J. S. sport-, színészi teljesítményéről vagy énekhangjáról szól, hanem az öltözékéről, amit ezennel kikiáltok a nap kedvencének.

A képen látható pántnélküli Calvin Klein-ruhát az énekesnő New Yorkban, egy hotelból távozva viselte a napokban. Igaz, hogy a világossárga színtől lassan herótja lesz az embernek, de Simpsonnak remekül áll (még pont egészségesen barna a bőre), és kis túlzással állíthatjuk, hogy megy a New York-i taxik színéhez is. A térdig érő ruha egyszerűségét ellensúlyozza a kissé feltűnő, nagyméretű, mozaikos Minority-retikül - állítólag a celebek legújabban ettől a divatmárkától fossák össze magukat, ami a táska árán is tükröződik valamennyire: 455 euróba kerül a képen is látható példány, azaz olyan 112 ezer forintot perkálhatunk érte. Az In Style magazin szerint Simpson lábán Azzedine Alaia-szandálcipő látható. Egy poros, fülledt, nagyvárosi teadélutánt szívesen dobnék fel én is egy ilyen, kevéssé fellengzős, viszont cuki szereléssel. (Kép: Northfoto)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.06.20 09:09:07theba

  én ezt a cikket láttam már az our fashion blogon is!összedolgozik a két oldal? :-)

  ourfashion.blog.hu/2008/06/13/love_or_hate_d_amp_g_pachwork_taska  amúgy a ruha nem is annyira izgalmas,mint az a szép táska,úúúú-én is szeretnék ilyet!!!!!!!!!!

 • 2008.06.20 09:26:10Picinger

  Nem ez az egyetlen dolog, ami hamarabb van az ourfashion oldalán, pár nappal később meg itt.

  De ez lehet véletlen is :)  A ruha jó, de a csaj mintha magára dobott volna vagy tíz kilót...

  A táska sztem gáz.

 • 2008.06.20 10:50:56suo tempore

  jó a ruha, csak le ne hajoljon, mert kiesnek a cicik  nem kismama véletlenül?  a ruha színe meg sztem csak egy néger nőnek állna jól, a fehér bőrt tovább fakítja

 • 2008.06.20 14:05:25falevél

  Nem vagyok elájulva az összhatástól. Fogalmam nincs hogy jutott eszébe ezt a táskát felvenni ehhez a szerkohoz, talán mert fel vélt fedezni benne egy db sárga mozaikot.:) a ruha egy igazi, magára valamit adó nő számára viselhetetlen, kilátszig belőle az egész melle, nem lehet benen szabadon mozogni úgy, hogy ne azon legyen állandóan a figyelmed, hogy épp mikor csúszik le a pánt nélküli felsőrésze. A cipő ok.

 • 2008.06.20 14:15:40Picinger

  Megnéztem, elvileg a testvére kismama, ő nem.

 • 2008.06.20 16:17:24tittike

  szerintem a ruha szörnyen áll rajta, és sápítja ráadásul. A cipő ronda, a táska meg elmegy...nem vmi nagy kunszt...

 • 2008.06.20 17:48:41bolletje

  Falevél, ezeknek a ruháknak olyan a kialakítása, hogy nem csúszik le a felsőrész.

 • 2008.06.20 17:49:31bolletje

  Gratulálok a velvetnek, hogy sikerült egy napon belül két posztot is leemelni az Our Styles-ról...

 • 2008.06.20 18:02:28falevél

  nem csúszik le mi? istenem akkor honnan az a sok villantás....lecsúszik drágaságom, ebben nem lehet egy hétköznapi nőnek létezni, gyerek után menni, lehajolni stb...de valszeg ő egyiuket sem csinálja, amugy nálam 1-től 10-ig ez a ruha kettes. viselhetetlen szar, magamutogato hülyéknek.

 • 2008.06.20 18:27:41bolletje

  Drágaságom általában nem ilyen ruhában szoktunk kakis popsikat törölgetni, tisztelet a kivételnek, ha meg alkalomra veszi fel az ember lánya - mert hogy ez azért inkább alkalmi ruha -, akkor meg végképp nem fenyegeti a lecsúszás veszélye.  De tényleg, ha az a felsőrész rád van szabva, akkor megáll.  Elismerem, hogy nehéz elképzelni, ha nem volt még rajtad ilyen szabású ruha. Meg azt is, hogy a gyerekednek aki után rohangálsz a kinyúlt, foltos mackónadrágban is bizonyára szép vagy. A többieket meg úgy is lesz@rod a jelek szerint.

 • 2008.06.20 19:12:11serifné

  sztem a ruha nem napsárga, hanem valami halvány sárga inkább, a szandi gáz, a haja dettó, nem napbarnított a bőre és a táska...na az jól néz ki, de egyáltalán nem ehhez a ruhához. Én ilyenben szoktam a gyerekeim után rohangálni, mert ebben tetszem nekik!:) Á dehogy, villantós ruha, egyébként nem esik ki a cici, mert az én esküvői ruhám is ilyen volt felsőre és pörögtem-forogtam-ugráltam, de a cici maradt! Pegig nem szűkölködöm benne és hát arra is fektettem a hangsúlyt igazából, nem az óriási seggemre! Sztem beszéljünk valami másról, mert ez a cikk annyira semmitmondó, hogy talán már rég ki is merítettük!:) Pl. beszélhetnénk arról, hogy húzzunk vissza dolgozni, vagy ilyenek!:)

 • 2008.06.20 21:06:58doddos

  Szerintem a csecsebecse blog is "inspirálja" a tejbenvajbant.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta