OFFLINE

Justin Timberlake nem tud továbblépni

2008. június 16., hétfő 13:00

Justin Timberlake már jó ideje áll a nyakkendőt büszkén viselő férfiak hadának élén, ezért képedtünk el valamelyest a fenti fotó láttán. Ugyanis itt nem csak Jessica Biel nyakában látható a nálunk jókora vitát kavart palesztin kendő-szerűség, hanem kedvese is egy ilyet vett fel, pechünkre egy rosszul fotózható sötétkék árnyalatban. De nem ez volt az első ilyen eset, többször láttuk mi az utóbbi időben Justin Timberlake-et ilyenben, többek között a Madonnával közös klipben is hasonló sálba burkolózik, mintha fázna (miközben Madonna enyhén klimaxosnak tűnik, tekintve, hogy ő viszont fehérneműre vetkőzött). Áttért volna tehát Justin Timberlake a keskeny nyakkendőkről erre a palesztinos-kalózos stílusra? A válasz - képben - a hajtás után következik.

Tekintve hogy a fenti fotók közül a bal oldali a posztnyitó kép után készült, biztosak lehetünk benne, hogy Justin Timberlake egyelőre azért nem dobta sutba nyakkendőkollekcióját. Jól tette. Ugye?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta