OFFLINE

Vendéglátós lenne a világ kilencedik topmodellje

2008. június 10., kedd 13:00


„Ő több mint modell, a személyisége és az egyedi szépsége nagyon különlegessé teszi.” Évekig töprenghetnénk, melyik szupermodellről jegyezte meg ezt a közhelyes mondatot Karl Lagerfeld, lehetne Gisele Bündchen, de ugyanúgy egy moldáv reménység egy kisinyovi modellügynökségről. A divattervező azonban Daria Werbowy-ra, a világ legkeresettebb modelljeinek listáján a kilencedik helyen jegyzett modelljére gondolt. Annyit biztosan tudhatunk a 25 éves lányról, hogy kelet-európai, egyes források szerint Ukrajnában, más források szerint Lengyelországban, Krakkóban született, de Kanadában nőtt fel. „Sűrű életem van, néha úgy érzem, ötvenéves vagyok már, és olyankor csodálkozom, ha tükörbe nézek és egy fiatal arcot látok”- mondta egy interjújában magáról Daria Werbowy, aki egyébként gyerekkorában nem tervezte, hogy modell lesz, csak épp egyszer egy osztálytársnője zsúrjára indult, ahol felfedezte őt a háziasszony. Az osztálytárs édesanyja ugyanis a Toronto's Susan J. Model & Talent Ügynökség vezetője volt, és rábeszélte a kamaszlányt, hogy induljon egy modellversenyen. Daria Werbowy tizennégy éves volt, amikor modellkedni kezdett, egy évvel később pedig már kitapasztalva az üzleti lehetőségeket, és átigazolt az Elite Modelshez. Kanadában hamar sikereket ért el, de a nemzetközi karrierje csak évekkel később kezdődött.


Dolgozott a Lancôme-mal, az Yves Saint-Laurent-nel, a Pradával, szerepelt Roberto Cavalli, a Gucci, a Hermès, a Valentino, a Versace kampányaiban, megkereste a Louis Vuitton és a Chanel is. Több mint húszszor szerepelt már a Vogue címlapján. Azon kevés modellek egyike, akik nem dédelgetnek filmes karriert, vagy legalábbis még nem beszélnek róla. Amikor arról kérdezik, mit szeretne csinálni, ha a modellkedést abbahagyja, Daria Werbowy így válaszol: „szeretnék éttermet nyitni. Szeretem az elégedett embereket, és az ember elégedett, ha egy jót evett.”

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2008.06.10 13:47:28heart-shaped.box

    szegénykém, nem csoda, hogy szereti a jóllakott embereket, gyanítom, nem sokszor szokott jóllakni :)

  • 2008.06.11 05:20:45Kepler

    Egy kis pontosítás:    1. nem 25, hanem 24 éves.

    2. egyáltalán nem olyan misztikusak a lány felmenői, hogy az egyik szerint innen, a másik szerint onnan származik: "Daria Werbowy is a popular Canadian model of Ukrainian descent. Although born in Krakow, Poland, Werbowy holds Ukrainian citizenship. When she was three years old, Werbowy's Ukrainian parents moved to Mississauga, a suburb west of Toronto, Canada"

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta