Fejtse meg, ki lett a májusi nyaklánckirálynő!

Megint egy rejtvényt készítettünk elő olvasóinknak, az áprilisi cipősrejtvényhez sokban hasonlót. Ehhez a mostani, májusra visszatekintő találgatós posztunkhoz az adta az ötletet, hogy figyelmesek lettünk egy olyan hölgyre, aki az elmúlt hetekben különlegesnél különlegesebb nyakékekben jelent meg egyre-másra. Vajon pusztán a láncok alapján rá tudja-e vágni, hogy ki hordja ezeket a mesés ékszereket? Természetesen a hajtás után mutatunk róla még néhány fotót - pontosabban nem róla, hanem csak a nyakláncairól.

A bal oldalon egy olyan darabot láthatunk, ami a lassanként idegesítőbe átcsúszó masni-trendet ékszerként értelmezi újra, kristályokkal. A jobb oldalon pedig egy többszörösen a nyak köré csavart, szemre körülbelül negyvenöt méternyi, a ruhával színben és designban harmonizáló lánc egy darabja szerepel.

Ezeken a kevésbé jó minőségű képeken ugyanez a két téma köszön vissza, csak most felcseréltük az oldalakat, ezért itt balról látható egy, a ruhával színben harmonizáló nyakék, a masni-adaptáció pedig a jobb oldalon csillog, igaz, kissé homályosan. Nos, kinek az ékszeresdobozába nyúltunk bele? A tippeket most is a hozzászólások formájában várjuk. Csak a miheztartás végett említjük, hogy a múlt hónapban CarrieBradshaw kevesebb, mint 57 perc alatt vágta rá a helyes választ...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek