OFFLINE

Béna fodrásznak köszönheti a sikereit Carolyn Murphy

2008. május 29., csütörtök 13:00

Carolyn Murphy a nyolcadik legkeresettebb modell a topmodellek listáján, tavaly 4.5 millió dollárt keresett. A 33 éves modell és családanya a floridai Fort Walton Beachen született, ami szerencsés helyszín lehet egy modellkarrier kezdetéhez, de Murphy pályája nem teljesen úgy indult, hogy homokvárépítés közben a tengerparton felfedezte egy fotós.


 Mary Lou Nash a róla elnevezett modellügynökség meglátta a lehetőségeket a lányban, de úgy gondolta, a karakterét az európai divatszakmában lehetne inkább kamatoztatni. A tizenöt éves lányt azonban a szülei nem engedték modellkedni, amíg le nem érettségizik, és csak azután próbálhatott szerencsét Milánóban. Carolyn Murphy egy ügyetlen fodrásznak köszönhetően tűnt ki a jó csontozatú és szabályos arcú modellek közt, aki egy fotózás kedvéért kiszőkítette a lány haját. A beavatkozás teljesen tönkretette a modell haját, amiért egy darabig egészen rövid hajat kellett viselnie. Így keltette fel az érdeklődését a divatszakembereknek, akik új és érdekes arcokat kerestek. Nem sok idő telt el, amíg a modell feltűnhetett a Harper's Bazaarban és Vogue-ban.


Miután Elizabeth Hurley helyét átvette, és az Estée Lauder kampányarca lett, szélesebb körben ismertséget szerzett. A modellt a kezdetektől fogva inkább inkább beauty-kampányokra kérték fel, mint divatbemutatókra, a divatkövetők láthatták már a 7 for all Mankind, Anne Klein, Lord & Taylor és Tiffany & Co plakátjain, de a szokott módon tett egy kitérőt a filmipar felé is. 1999-ben a Liberty Heights című filmben alakította Dubbie a szőke szerepét, de a filmtörténetbe ezzel nem sikerült beírnia a nevét. A modell még abban az évben összeházasodott Jake Schroeder szörfbolt-tulajdonossal, akivel egy nyaraláson ismerkedett meg. Egy év múlva megszületett közös gyerekük, Dylan Blue, akinek ennél floridaibb nevet nem is lehetett volna adni. Szabadidős tevékenységeiről nem nagyon kérdezik a modellt, amikor lehetősége van rá, elmondja, hogy szeretné felhívni a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta