OFFLINE

Rihanna szövetkezett a világ hatodik legelőkelőbb luxuscégével

2008. május 28., szerda 13:00

Ez a kép Rihanna legutóbbi videoklipjéből származik, amelynek a címe "Take a Bow". A dal a múlt héten az USÁ-ban állt a slágerlista élén, ezen a héten pedig Nagy-Britanniában foglalja el ugyanezt a pozíciót, elsöprő népszerűségéhez tehát kétség sem férhet.

A klipben kiemelt helyen szerepelnek Rihanna kiegészítő, annyira kiemelt helyen méghozzá, hogy a 4 perces kisfilm gyakorlatilag aranyékszer-reklámnak is felfogható. Egy jelentőségteljes pillanatban ugyanis Rihanna hosszas pillantást vet karórájára. Persze ekkor nem azt szeretné megnézni, hogy mennyi az idő, csak a számlapon látható márkajelzést kívánja megvillantani - hogy a nézők is jól lássák.

Nem, ezúttal nem újabb "saját tervezésű" termékről, hanem a Piaget-ről van szó, akik persze svájciak és 1874. óta készítenek órákat aranyból és platinából. A New York-i Luxusintézet (ilyen is van) idén februári felmérése szerint a Piaget a világ hatodik legelőkelőbb ékszerkészítője (az első helyen egyébként a továbbra is a Harry Winston áll) - vajon Rihanna megjelenése a színen javít vagy ront majd ezen a helyezésen?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.05.28 23:12:07Galamb

  Eddig nem ismertem, most már ismerem, de nem szeretem. Melyik a jobb?

 • 2008.05.29 11:01:24Brizsitt

  Én meg a New York-i Luxusintézetnél szeretnék dolgozni. :))) Tud valaki ott egy állást? :)))

  Egyébként szerintem Rihanna nagyon szép ezen a képen.

 • 2008.05.29 19:07:01mókus

  Rossz a megnevezés akkor. Tehát rihanna a világ hatodik legelőkelőbb ékszercégével paktált le és nem cégével (külön írva)

 • 2008.05.30 10:07:26Tpancs

  az új szám sajnos elég béna. a Piaget helyezésén pedig nincs mit javítani.

 • 2008.05.31 00:12:30boszor

  Olyan a fotón, mintha nagyon álmos lenne...vagy beszívott vona...vagy valaki alulról éppen dolgozna rajta...  Hiába na, ugyanolyan irritáló jelenség, mint Britney a maga idejében.

 • 2008.07.17 22:03:30hoppárézi

  Lehet "boszor" mindhárom egyszerre:-) Szívemből szóltál.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta