OFFLINE

Kristályos tűsarkúban edzett a királynőjelölt

2008. május 22., csütörtök 08:00

A Miss World Hungary és Miss Universe Hungary mezőnyének összesimításával RTL Klubos monstreprodukcióvá alakult A Királynő című verseny felkészítőtáborában felfedeztünk egy kínzóeszköznek is kiváló cipőt az egyik műanyagszékre napszemüveggel együtt dobva. A balatonkenesei Marina Portban táborozó versenyzők a színpadi mozgásórájuk után vették az  irányt a Balaton felé, miután a cipőiket lerúgták.


Ebből a képből derült ki számunkra, hogy a döntőn a királynőjelöltek lába kis híján spiccben áll majd, akik egységesen 12 centiméteres sarkú körömcipőben vonulnak majd fel. A bikinis tourhoz ennél alacsonyabb, 8 centis sarkú cipőt kapnak majd a szépségversenyzők. A képen látható darab annak a Pleaser nevű márkának az apró kristálykövekkel díszített terméke, amelyik szexipari dolgozók és transzvesztita előadóművészek számára is gyárt speciális látvány- és dominacipőket. Mint azonban a tévécsatornától megtudtuk, a márka nem a szépségverseny cipőszponzora, valamelyik lány személyes okokból választotta ezt a modellt, és gyarapította vele a tárgykultúránkat.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta