OFFLINE

Fejtse meg Kylie Minogue stílusának újabb hódolóját

2008. május 18., vasárnap 08:00

Frusztráló gyorsasággal fejtik meg olvasóink a tejben-vajban blog feladványposztjait, ezért, hátha egyszer ki tudunk fogni önökön, most egy kicsit másfajta kérdést eszeltünk ki, ha már ráadásul éppen a héten látogatott hazánkba Kylie Minogue túlzásokra igencsak hajlamos rajongóival együtt. A pophercegnő köztudomásúlag divatszempontból is ikonnak számít hosszú évek óta - a fenti képen azonban, amint arra nyilván mindenki hamar rájött, nem ő van. Hanem akkor ki? Próbálják meg ennek a Kylie-stílust felvevő hölgynek a kilétét kideríteni, kedves olvasóink! További kép a hajtás után. A tippeket a hozzászólásokban várjuk, mint mindig, ott fogjuk a megfejtést is közzétenni, ha szükség lesz ránk (legutóbb nem volt).

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta