OFFLINE

Heidi Klum papucsa jobb, mint Gisele Bündchené

2008. május 9., péntek 13:00

A nyár közeledtének biztos jele, hogy egyre szaporodnak a szandálokkal és papucsokkal kapcsolatos bejegyzéseink. A legdrágább után a legrondábbat, azaz a Birkenstockot vesszük most szemügyre, ha már egyszer ők is találtak maguknak valakit, akinek a neve majd bemenősíti őket, igaz, nem egy menő olasz tervezőt fogtak be, mint a Scholl, hanem "csak" egy hazai szupermodellt. "Styled by Heidi Klum" - így szól az új kollekció szlogenje. A tudományos precizitással készülő papucsok tervezését mégsem engedheti át egy manökennek egy ilyen patinás német cég, nyilván ezért csak "styled". A feldivatosított kollekcióból látható fent négy darab, a teljes készletet pedig itt lehet megtekinteni.

Bár a szőrős, pink és felcsavarodó orrú papucsok némileg ijesztően hatnak, főként az éppen aktuális "sima" (nem klumos) nyári darabokkal együtt a Birkenstock kollekciója jóval meggyőzőbbnek tűnik, mint Gisele Bündchen saját cégének, az Ipanemának termékei. Ráadásul a Birkenstocknak nem is biztos, hogy volt arra szüksége, hogy egy szupermodellel reklámozza magát, tekintettel arra, hogy Londonban például, a Neal Streeten található Birkenstock-üzlet előtt mindennapos - néhány éve legalábbis még az volt - , hogy az emberek kígyózó sorokban várakoznak a bejutásért. Hogy mostanában is ez-e a helyzet, annak legfeljebb a helyi viszonyokat jelenleg térképező Danny Lotion lehet a megmondhatója.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.05.09 16:48:43Gladia Delmarre

  Nem csodálom, h bevették a bizniszbe Heidet, sztem ő a legnagyobb vásárlójuk:-)) Majdnem minden képen Birkenstock-ban van.

  Gisele papucsai sztem szigorúan strandra jók, ezek meg utcára is. Talán.

 • 2008.05.10 02:23:25ddevil

  Szerintem szörnyűek.

 • 2008.05.10 08:17:33asie

  szerintem nagyon kényelmes a Birkenstock  mondjuk mivel a kényelmen van a hangsúly - és nem a szépségen - azt már nem értem miért kell agyoncsicsázni, attól szép nem lesz :)

 • 2008.05.10 10:13:42Csopak

  Hát Heidinek még a nevében is benn van.:D

  Klum(pa)

  Jó tudom szar volt.

  De én egyiket se vennék.:D

 • 2008.05.10 11:56:55bagaela

  Jóhogy más a két papucsfajta stilusa...az ipanema alapjában véve olyasmi, mint a hawaianas, viszont a giselle-papucsok(szandél) szerintem simán hordható a utcán. Nekem van egy pár giselle-féle papucsom, nem itthon vettem, hanem külföldön, normális áron, és öszintén mondom, ennél kényelmeseb papucsom még az életbe nem volt...isteni. Akartam még venni kint szandál-tipust, de végül elmaradt, mostmár nagyon sajnálom, mert itthon meg ökör áron adják...:/  Egyébként tudtok két olyan dolgot mondani, amit Heidi Klum még nem reklámozott?:D

 • 2008.05.10 12:41:37vega78

  Szerintem már egy ideje ott tartunk, hogy mindent felveszünk mindenhová.

  Nem nagyon lehet behatárolni, hogy mi a trendi, és mi az utcára való. Mivel nagy a választék az árakban is, szerintem az utánzatokat is érdemes megvenni. Én legalábbis nem fizetnék annyit csak egy név miatt. Legyen az bárkié is...

 • 2008.05.10 12:50:22bêla

  ronda???  es nincs sor a bolt elott.

 • 2008.05.10 13:03:31zsomica

  hát eddig nekem csak a birkenstock papucsom bírta 10 évig, minden mást cserélhettem évente újra, igaz, nem szépek

  most papilliom van, birkenstock alap/talp, de szép

 • 2008.05.10 14:31:03Cukibaba

  nekem ezek a papucsok nem jönnek bbe

 • 2008.05.10 15:15:02badabing

  rettenetesek még így is.

  a scholl jobban elmozdult egy kicsit az ortopédiából.

 • 2008.05.10 19:16:27\\\"Litliszkvirell\\\"

  Nem is tudom....Bár lehet,hogy volna az az összeg,amivel rávennének,hogy belebújjak..De csak a sarki boltig..:-)

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta