OFFLINE

Victoria Beckham jól beperelt egy nagy divatcéget

2008. május 8., csütörtök 16:30

A divatikon azon rágott be, hogy a Rock and Republic vezető farmermárka 2004-ben elvállalta, hogy legyártja saját divatcégének, a dVb-nek a farmerjait, de aztán az együttműködésnek 2006-ban hatalmas veszekedések közepette végeszakadt. A Femalefirst információi szerint Victoria a Rock and Republic tulajdonosával és vezető tervezőjével, Michael Ball-lal veszett csúnyán össze. Képünkön vele látható 2005-ben, a Rock and Republic kampány indulásakor.

Beckhamné most 100 millió dolláros veszteségre hivatkozva perelte be áprilisban korábbi partnered. A Femalefirst szerint Victoria kompenzációt szeretne, mivel saját tervezésű farmerei egyáltalán nem lettek olyan népszerűek, mint azt szerette volna. Ha megkapja az állítólagos 100 millió dolláros, vagyis 16 milliárd forintos veszteségért a kártérítést, reméljük az majd minimális gyógyírt jelent pénzügyi gondjaira. (kép: NorthFoto)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta