OFFLINE

A Uniqlo rájött, hogyan lehet eladni Chloe Sevigny stílusát

2008. május 5., hétfő 13:00

Chloe Sevigny az excentrikus öltözködés világbajnoka. A színésznő meglehetősen bizarr ízlését a fenti három képpel szeretnénk illusztrálni, amiket elnézve nem meglepő, hogy rajongói ugyan kevesen vannak, de ők aztán teljes erőbedobással imádják választottjuk stílusát. Manapság már nem is celeb az, aki ne támogatna vagy egyenesen "tervezne" valamilyen ruhamárkát, gyakorlatilag Chloe Sevigny volt az utolsó, akit egyszerűen egy cég sem mert bevállalni. Eddig. A bátor vállalkozó, nem különösebben meglepő módon egy japán cég, a Uniqlo. Az viszont meglepő, hogy milyen elképesztően jól hordható ruhákat álmodtak meg Chloe Sevigny-re, miközben tökéletesen hűek is maradtak ehhez a habókos stílushoz. Nézzük csak...

Mindjárt más! Chloe Sevigny új ruhatára továbbra is tele van szokatlan színkombinációkkal és formákkal, de már nem hat olyan félelmetesen idegennek és hűvösnek; sokkal frissebb és jókedvűbb lett, akit az ember akár meg is merne szólítani az utcán. Lehet, hogy egyszer még azt is megérjük, hogy Björköt is felkarolja valami H&M-szerűség.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.05.05 15:00:55fashionista

  Leszámítva azt, hogy az opening ceremonynak már dolgozott. Link: fabsugar.com/1091035

  Lányok, jobban kutassatok egy cikk előtt!

 • 2008.05.05 15:17:10cyber panka

  én pedig azt szeretném megjegyezni a napszemüveges velvet cikketek kapcsán (ahol nem lehet kommentelni) hogy a szerintetek Aviátor szemüveg(?) az egészen egyszerűen és konkrétan RayBan wayfarer nevet viseli. és nem csak a férfiaknál hódít. pl chloén a 3. képen is az van.

  üdv!

 • 2008.05.05 15:24:04gyb

  Köszönjük a kiegészítést, bár az Opening Ceremony-t szándékosan hagytuk ki, tekintettel arra, hogy nem a Uniqlo-hoz hasonló monstre tömegáruházlánc, hanem pontosan egy ugyanolyan kis szegmensnek szánják, mint akiknek Chloe Sevigny eddig is bejött.  Inkább azt vártam, hogy azt fogja bekommentelni valaki, hogy Chloe Sevigny a H&M-mel is összedolgozott már, de ha jól emlékszem, az a Viktor&Rolf kollekcióhoz készült.

 • 2008.05.06 12:19:47Béna Buborékbébi

  hol a szokatlan színkombináció? vagy ezzel kiforgatom a szavaid? de nem látom sehol...  meg...ilyen ruhákat a Retrockban is össze lehet szedni...:)

 • 2008.05.06 14:41:49Mahtab

  Szerintetek Chloe elso szemuvege milyen marka?

 • 2008.05.07 12:43:19Gladia Delmarre

  Nekem nem tecc az öltözködése. Kicsit olyan, hogy mindent bármivel, és lehet, h jó sül ki belőle, de többnyire nem. A lila ruha szupi, a bal oldali jól sikerült, a jobb oldali...boáááá. De mindenesetre sztem korrekt, h nem tucatcuccokat hord.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta