OFFLINE

Hölgyem, vigyázzon, egy patkányember lóg a nyakában!

2008. április 30., szerda 13:30

Csak gyakorlottabb szemű olvasóinknak lehet kézenfekvő, hogy a képen látható hölgy Kate Walsh, "a Grace klinika sztárja", ahogy mondani szokás. Az egypántos ruhákat soroló posztunkban már említettük őt mindenesetre.

Most újfent azért is terítékre kerülhetett volna ő, mert valami egészen izgalmas, ahogy a hajszíne harmonizál a napszemüvege és kalapján levő pánt árnyalatával, de amikor közelebbről megszemlélte az ügyeletes paparazzo a hölgyet, valami még különlegesebb tűnt fel neki.

Az egyébként is elég szigorúan fekete összeállítást a színésznő ugyanis egy meglehetősen bizarr medállal egészítette ki, ami első látásra úgy néz ki, mint egy nemrózsaszín rózsaszín párduc. De nem az, nézzék csak meg közelebbről...

Nagyon "emo" - ennél többet erre nem merünk mondani. Esetleg majd önök értelmezni tudják a helyzetet.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta