OFFLINE

Virágos papucsban hagyhatunk nyomot az aszfalton

2008. április 29., kedd 09:25

Ha valakinek szívügye, hogy idén felavatják Európa első mesterséges szörfzátonyát az angliai Boscombe-ban, akkor lehet, örül majd a nagyon színes flipflopoknak is. A kettő között persze csak annyi az összefüggés, hogy a Havaianas idei papucskollekciója az eddigieknél is színesebb és virágosabb, ezért inkább nyaralásra valók, mint nyomokat hagyni velük a melegtől felpuhult aszfalton.

Klikk!
A nők számára készült kaucsukpapucsok közül a méztömböt ábrázoló mintát már csak a hazai mézhamisítási botrány miatt is kiemeljük, az élénk sárga, zöld és kék virágmintás darabokat pedig azért, mert a virágminta a ruhákban és kiegészítőkben a legnagyobb divat lesz a nyáron. Reméljük, hűvösebb napokon sem látunk majd az utcán nagylábujjas flipflopzoknit, ennek ellenére a brazil márka kínálatából kiemeltünk a képgalériában abból is, ha másért nem is, az elrettentés miatt. A férfiak számára készült klasszikus fehér pántos papucs – vagy lehet a neve flipflopszandál, a pántos tangapapucs elnevezést nem erőltetjük – mellett színes és mintás darabokat gyártott a cég, felfedezőnadrághoz hawaii virágmintás papucs viselhető, vagy akár a dobókocka-mintás. A Havaianas-kollekcióból ugyan kisebb választék szokott hazánkba is eljutni, mint amit a cég évről-évre bemutat, de már néhány éve nem csak a többi európai ország maradékát kapjuk. A tavalyi év egyik slágere a Slim metalica volt, amelynek ára – 6990 HUF - olvasóink tavalyi kommentjei alapján elég drága ahhoz képest, hogy ez egy fröccsöntött nyári viselet.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.04.29 11:18:22Marion ette

  Nagyon lényeges a minta, főleg, ha benn a lábam is :-)

 • 2008.04.29 12:50:03Macaroon

  Ezért szerintem megint kaptok a "pofátokra":-) Hávájnássszzz:-)))

 • 2008.04.29 13:46:14heart-shaped.box

  én öt pár havaianas papuccsal rendelkezem, de azt hiszem, idén is bővül majd a kollekció :)

 • 2008.04.29 15:02:57theba

  nagyon klasszak ezek a papucsok is!!!igen jó a Havaianas!!!sosem törte ki a lábam,kényelmes,nem deformálódik el és olyan szép színekben kaphatóak!!!:-)imádooooom!!!!

 • 2008.04.29 15:14:38_gabi

  dehát brutálisan drága....

  7000 ft egy műanyag cuccért?... én 1200ért vettem tavaly egy szalmatalpút a newyorkerben, tény, minden második emberen olyan volt nyáron, és teljesen széttapostam a talpát, de kényelmes, és legalább néz ki valahogy.. két évente úgyis megunom a papucsokat, akkor inkább 1200ért veszek, mint 7ért..

 • 2008.04.29 15:45:25heart-shaped.box

  ha évente megunod, tényleg nem érdemes. én sosem tudnám megunni a havaianas papucsaimat, van olyan, amelyik négy éves, és semmi baja :)

 • 2008.04.30 23:57:53ddevil

  Nekem tetszenek, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy strandon és mondjuk nyaraláson kívül hova lehetne felvenni. Otthonra meg tényleg drága.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta