OFFLINE

Kötött zoknival támad a bumfordi Ugg

2008. április 3., csütörtök 16:30A Crocs mellett talán az Ugg csizmák a másik legtöbbet vitatott lábbelik, de ha mondjuk mindenképpen választani kellene, én az utóbbira szavaznék. Hiába gondolták az Ugg-ot is egytéli, illetve egynyári divatnak, továbbra is tartja magát, egy ideje már kötöttben is nyomul, mint ahogy a mostani, tavaszi kollekció egyik legkelendőbb darabja is úgy néz ki, mint egy hatalmas, kötött zokni, amire véletlenül talp került. Ja, egyébként azt megfigyelte valaki, hogy ismét divat az a bebújós, talpas zokni, amit óvodában hordtunk? Tele van vele a Calzedonia.

A kötött Ugg csizma feketében, szürkében és rózsaszínben létezik, szexeplije az oldalán található három hatalmas gomb. A bakancs sarka szarvasbőrből készült, belül birkabőrrel bélelt, állítólag szinte simogatja a talpat. Bár az Ugg azt állítja, ez a modell elfogyott, azért még meg lehet rendelni egy-két helyről 140 dollárért. Van egy másik kötött modellje is az Ugg-nak, ez sokkal otrombább, nincsenek nagy gombjai és nem is lehajtható.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta