OFFLINE

Szavazás: mehet a cipő zoknival, vagy sem?

2008. február 17., vasárnap 16:54

Mindig is csodálkoztam azokon az embereken, akik olyan cipőkhöz, szandálokhoz, papucsokhoz vettek fel zoknit, amiből az kilátszott. Az Anthropologie Clematis névre keresztelt cipője megoldja azt a problémát. Ebben a lábbeliben nem kell foglalkozni a zokni-választással, ugyanis a magas sarkú egyben van egy fehér színű, virágos példánnyal. Önmagában a cipő visszaidézi a középkori francia időket, de azért valamennyit idéz a rettegett zokni-szandál együttesből is. Nos, a döntés az öné: a kilógós zokni olyan divatkategória, ami még elviselhető, vagy olyan, ami már egyáltalán nem?

További cipők a Shoetime blogon.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta