OFFLINE

Ez a táska nagyon vörös és nagyon nagy

2008. február 9., szombat 11:29

A Dooney & Bourke táska- és kiegészítőgyáros cég valamint a Hősökben szereplő Hayden Panettiere "kollaborációjából" készült a fenti, cseppet sem visszafogott hónaljalávaló. Az amerikai székhelyű tervezők kötik az ebet a karóhoz, hogy ők bizony csak megvalósították Hayden elképzeléseit, tehát a sorozatszínésznő személyében Rihanna, Fergie, Natalie Portman, Madonna, Kate Moss és már számon sem tudjuk tartani, hogy ki után új celeb-designert avathatunk.

Tudjuk mi, hogy Amerikában minden nagyobb, de hogy a táskák is, és hogy ennyivel...?! Nyilvánvaló, hogy Hayden Panettiere, az őt naggyá tévő sorozat tematikáját nem feledve a retikült is szuperhősökhöz méretezte.

Ha pont ez a darab kevésbé is tetszik, a Dooney & Bourke-nél azért mindenképpen érdemes körülnézni táskaőrülteknek, hiszen a legkülönböző kiegészítőket kínálják a 100 dollár alatt kezdődő apróságoktól egészen a luxustermékekig.

A "hírességek" által "tervezett" termékeknek persze ők is megkérik az árát. A Hayden Panettiere táska kapható is a Dooney & Bourke webshopjában, az ára azonban 500 dollár, azaz több, mint 90 ezer forint. Hiába, nagy a név, nagy a táska, nagy az ár is.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.02.09 12:03:47Brizsitt

  Nekem bejön a táska, de azért az ára elég zúzós, hát hiába, nem lehet mindenki szuperHŐS. :)

 • 2008.02.09 12:41:12alabama

  én nem értem. miért baj az, hogy nagy? nekem szinte csak nagy táskáim vannak. szerintem ha alaki reggel 8tól este 8ig-10ig nincs otthon, akkor nem mászkálhat retiküllel :) ki az akinek elég egy kistáska? mondjuk olyat szoktam látni, hogy kis táskával plusz egy (pl. douglas, mango) szatyorral süvítenek a lyányok, hogy mindenük elférjen (tehát nem bevásárlás után!). szerintem ez egy iszonyú szokás, ami nagyon elterjedt nálunk. ezt is bevehetnék a "röhelyes divattrendek" közé.

 • 2008.02.09 12:59:45Nekroteka

  Igen az rohadt gáz amikor valaki táska mellé ilyen "menőnek gondolt" zacskóval villog.

  Ennél már csak az iskolatáska + övtáska a jobb, annak így mi értelme???

 • 2008.02.09 13:55:30ddevil

  Mondjuk Hayden 155cm-jéhez ne viszonyítsuk a táska nagyságát :).

 • 2008.02.09 13:56:31ddevil

  Egyébként olyat is láttam, hogy valaki nagyonpici, ajándékos zacsóval járkált. Előttem állt a mozgólépcsőn, egy csomag zsepi volt benne, és nem is fért több. Vicces volt.

 • 2008.02.09 14:39:22Nekroteka

  Mivel nem tudok semmi értelmes indokot kitalálni rá ezért nálam már a szánalmas kategóriába is besorolható...

 • 2008.02.09 14:44:43endorphyn

  Hat, ezt a ceget. Akkora Louise Vuitton koppintas egy rakas taska es taska anyag-minta, hogy az na. Uberciki es meg Hayden -t is megvettek hozza. Ez olyan, amikor a kinai autogyar, aki majdnem egy-az egyben leszedi a bmw desing-t es utana valami nagy nevet probal meg megszerezni hozza, mert akkor talan hitelesebb. Mar csak azt varom, hogy mikor csinalnak olyat mint az LV demier vaszna..

 • 2008.02.09 15:35:28llego

  nekem nagyon tetszik ez a táska! pedig nem szoktam ekkorákkal járni, de ezt szívesen hordanám. amit tényleg nem értek, az az ici-pici egy telefon és egy zsbkendő fér bele táskák. a zacskó meg tényleg ciki, akár mangós, akár tescos.

 • 2008.02.09 15:51:55alabama

  jajj ne már. van egy vagy kettő szériájuk a 20ból, ami Louise Vuitton koppintás. az gáz, de legalább vannak másmilyen táskák is. a LV-ból már annyira kiábrándultam. 2 éve mindennap elmegyek az üzletük előtt. eleinte nagyon szerettem volna egy táskát, de lassan rájöttem h minden széria ugyanolyan, és az egész nem a táskáról szól hanem arról hogy ez LV, és akkor már szuper is...

 • 2008.02.09 17:44:48CarrieBradshaw

  Nem értem, mi a gond. Ez a táska kva jó, ráadásul lakk, ami idén a trend, a színe meg az egyik legszebb vörös árnyalat, ami létezik...

 • 2008.02.09 20:28:39hófehérke

  Tény, hogy egy alacsony lány hóna alatt/vállán idétlenül néz ki egy túl nagy táska (tudom, 162 centi vagyok), de egy magasabb lánynál kifejezetten jól mutat. Mi ezzel a gond?

 • 2008.02.10 00:36:08nyuszek

  Hát, az biztos, hogy egy ilyen táskát tudni kell hordani:) Elképzelem magam a reggeli csúcsban metró/busz után loholva a belvárosban:) Na, erre a célra röhelyes lenne. Nomeg nem is túl praktikus. Meg a színe is...Kell tudni viselni, no. Mondjuk én is inkább az 'egy nagyobb táskában minden' híve vagyok, az ilyen intimissimis/mangos/egyéb reklámzacskós megoldás kikészítő:) Néha én is rákényszerülök (könyveket kell hurcolásszak), de akkor is csak ilyen elnyűhetetlen ofotértes,libiris minimálzacskót alkalmazok:) Amúgy iszonyú macerás, szóval nem értem ezeket a csajszikat.Pl, a bérletet elő kell bányászni/pénztárcát/papírzsepit. Namost, ha a másik kezemmel közben a zacskót is tartani kell, tiszta szenvedés:)

 • 2008.02.10 09:28:01fashion victim

  Szerintem nagyon jó ez a táska. Persze-persze ciki a Mangos stb táska, de nekem az is ciki ha valaki elegáns ruhához sporttáskát hord. Márpedig mit csinálsz akkor, ha munka után mész edzeni? Megoldás lehet az ha van autód és abban hagyod munka alatt a tornacuccot, de ugyen nem mindenkinek van autója...Másik megoldás lehet ugye ha hazamész még előtte átöltözni és sporttáskát ragadni, de akkor az esetek min 50%-ában nem mész edzeni, mert fáradt vagy, nincs kedved, stb és inkább otthon maradsz. Ha Mangos táskaba rakod a tornacuccot az meg ugye ciki...Erre lehet, hogy jók lennének ezek a nagy táskák, bér nekem még az ilyenbe sem fér bele az egész tornacucc. Megoldás ?

 • 2008.02.10 10:37:57Lia24

  Nekem egyáltalán nem tetszik ez a táska. De ha más színe lenne akkor se hordanám mivel alacsony vagyok. Ami a zacskót illeti, azt nem helyettesíti egy nagy táska, mert az tuti hogy én nem gyömöszölném bele a teljes reggelit meg ebédet abba a táskába amivel aztán este randira megyek, és mellesleg mondjuk egy vagyon. A Mangós zacsit meg simán kidobom ha elhasználódott, és ha délután megyek valahova akkor oda már nem kell vinnem, csak simán bent hagyom a munkahelyemen, és nem kell attól félnem hogy reggelre "lába kél":-)

 • 2008.02.10 11:06:42theba

  tetszik ez a piros táska,szép,bár az ára elég zúzós...de nekem az a bajom ezekkel a nagy méretű táskákkal,hogy teletömöm mindennel és ha egész nap rohangálok vele estére nagyon megfájdul a vállam...lehet újra hátizsákkal kellene mászkálnom,mint ált.isk.ban:-)

  amúgy ez a táska-szatyor probléma ez tényleg elég nehezen kikerülhető.én vettem a zarában lehet kapni pamutból aranyos mintákkal"szatyrokat",hátha beválik...velvet.hu/trend/learaz0108/

 • 2008.02.10 14:37:48Nekroteka

  endorphyn, alabama: Louis Vuitton mióta lett Louise Vuitton? :D

 • 2008.02.10 15:19:15alabama

  uramisten! micsoda óriási blama!!!! most aztán mi lesz velünk??? teljesen összetörtem... nemtudom leírni jól luí nevét :))) na megyek akkor vissza a földekre kapálni. ott a helyem.

 • 2008.02.10 20:15:01heart-shaped.box

  "hatalmastáska"-párti vagyok, mert tényleg jó, ha minden belefér, de a szatyrokkal sincs bajom, szerintem nem gáz... a szatyor arra való. én sem tennék pl. kaját a gyönyörű nagy bőr táskámba. egyébként a vászonzacsi tényleg jó erre, nekem is van, body shop-os (ők bag for life-nak hívják, és ha megvásárolod, egy alapítványt is támogatsz vele, és ráadásul fair trade keretében szerzik be, szóval szuperjó). a Tesco-ban is lehet már hasonló, "hosszú életű" táskákat kapni, és szerintem jól néznek ki. ha a környezetvédelem fontos valakinek, akkor ezeket használja, és nem kér nejlonzacskót vásárlásnál sem.

 • 2008.02.10 20:16:04heart-shaped.box

  persze az is igaz, hogy autóval könnyebb, nekem van autóm, és tudom, milyen sok gondot megold, hiszen a bevásárlásnál mindig ott vannak a kocsiban ezek a táskák + az edzőcucc is elfér, és nem kell külön cipelnem.

 • 2008.02.10 21:26:53Nekroteka

  Csak azon lepődtem meg hogy egymás után ketten is belebuktatok a leírásába...

 • 2008.02.11 00:33:23alabama

  ne lepődj meg! a hülyeség gyorsan terjed. de mindig vannak szemfülesek akik észreveszik! :)) ezért is léptem le kapálni. na meg azért mert alacsony is vagyok (de nagyon) és mégis nagy táskával járok és úgy hallom errefelé az hülyén néz ki. megpróbálkozom hátha máshol nem kell mangos zacsival járnom h elférjenek a cuccaim...

  az étel táskába helyezését nemhiszem h nehéz megoldani, sőt ha annyira jó az a zacsis megoldás akkor a zacsit is bele lehet tenni a táskába ha attól tartasz hogy kifolyik a pörköltszaft :)

  edzőcuccról nem nyilatkozom mert kerülöm a fitnesstermeknek nevezett helyeket. de helyette ajánlanám a futást meg a biciklizést - hazamenni átöltözni, elindulni. ingyé van és hatásos. valamint otthon lehet szuperul lubickolni a fürdőkádban, ahelyett hogy papucsban zuhanyozol septiben az öltözőben!

 • 2008.02.11 10:28:45fashion victim

  alabama, drága. A kérdésem nem az volt, hogy milyen edzésformát válasszak, hanem az, hogy hogy vigyem a cuccot a melóba ? Különben meg gyűlölök futni, a biciklimet nem tudnám hol térolni, valamint a szmogban nincs is kedvem bicajozni, viszont mire végeznék a melóval, hazamennék, átöltöznék és kijutnék bicajjal a városból addigra éjszaka lenne, szóval...Én sem rajongok az edzőteremért, de ez az ami ingyen van (céges juttatés) és amúgy is az egyetlen megoldás, szóval bár nem lehet "szuperul lubickolni a fürdőkádban", ám kiválóan lehet szuperul ingyen lubickolni a tus alatt. A kérdés amint már mondtam nem ez volt, hanem az, hogy hogy vigyem a cuccot a melóba ?

 • 2008.02.11 12:33:39Gladia Delmarre

  Nekem nagyon tecc ez a piros tatyó! Bár nekem nem áll jól a piros, és kevés dolgomhoz tudnám felvenni.De azért ha hozzám vágnák...:-) Én zöldben szeretnék 1-et. És a többi darabból is tudnék választani nem 1-et:)  Az uzsonnásdobozon még nem gondolkodtatok? Tudom, gyerekes, de az ilyen nagy tatyóba belesülyeszthető, nem látja senki. És nem is szaglik.

 • 2008.02.11 12:34:31Mtzska

  Ugyanmáár én alacsony vagyok,és mégis méretes táskával mászkálok kit érdekel mit gondolnak vagy mi "illik" a magassághoz!

  Lényeg,hogy nekem tetszik és mindenem elfér benne.

  -Ez a táska meg nagyon szép szerintem-

 • 2008.02.12 13:29:43lisarinna

  fele ekkora piros lakk táskát vettem a zarába a gyerekosztályon 1700 ft-ért.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta